Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 12-01-2023
Pakket ActoProject
Omschrijving Software voor de installateur
Leverancier Acto Informatisering BV
Detailinformatie leverancier...
Website ActoProject
Prijsmodel
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Apache webserver
Browser (webbased)
Unix (algemeen)
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
- Projecten/werkorders > Calculatie software
- Materieelbeheer
- Onderhoud en service - Field Service software
- Projectenadministratie
Branches Bouw > Algemeen (bouw- en installatiebranche)
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
Fianciele adm.
Het financiele administratiesysteem opent de weg naar een optimaal effectieve en efficient georganiseerde administratie. Door de vrije indeling van het grootboek, W&V-rekening en eindbalans bepaalt u zelf hoe u de administratie wilt organiseren. Naast een volledige debiteuren- en crediteuren-subadministratie heeft u ook zeer uitgebreide mogelijkheden tot analyse.
Calculeren, begroten
In de calculatiemodule staat het artikelbestand centraal. Bij uw calculatie kunt u direct rekening houden met de aard van montage. Op basis van Uneto of Gustav Ende normtijden wordt bepaald of er een toeslag van toepassing is en hoeveel deze bedraagt. Calculeren is dus snel en eenvoudig uit te voeren.
projectenadm.
Op een eenvoudige en snelle manier krijgt u een overzicht van de werkelijk bestede kosten versus de voorcalculatie van uw project. Een optimaal georganiseerde projectadministratie is het resultaat. U kunt per project allerlei zaken vastleggen die van belang zijn bij de administratieve afhandeling, zoals de voorcalculatie, de termijnregeling en de waarderingsfactor voor het onderhanden werk.
Artikelbeheer
In ActoProject beheren we de artikelgegevens volgens de branchespecificaties. U kunt daardoor eenvoudig uw artikelbestand automatisch vullen met alle elektronische groothandelsbestanden conform de standaarden van Ketenstandaard. Uiteraard kunt u de kortingen vastleggen die aan u zijn toegekend. Per artikel kunt u ook allerlei aanvullende gegevens toevoegen, zoals een vrije omschrijving ter verduidelijking van de offerte.
Werkvoorb. en inkoop
De modules werkvoorbereiden en inkopen helpen u bij het definitief vastleggen van alle middelen en informatie die u voor uw projecten nodig zult hebben. Dit is niet alleen belangrijk voor de daadwerkelijke projectuitvoering, maar ook voor enkele voorbereidende stappen. Zo assisteert ActoProject u bij het organiseren van uw projectinkoop. De software adviseert tijdig via besteladviezen, maakt automatisch bestelorders aan en verwerkt de materiaalontvangsten. U bespaart hierbij enorm veel werk!

Profiel pakket
ActoProject is en zeer compleet product, waarmee u als installateur snel projecten kunt calculeren, uitvoeren en (financieel) bewaken.


Onerzoeksbureau GBNED