Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 01-03-2023
Pakket InstallWorks
Omschrijving
Leverancier BouwInfosys BV
Detailinformatie leverancier...
Website InstallWorks
Prijsmodel Op aanvraag
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - Projectenadministratie
- Werkorderadministratie
Branches Bouw > Algemeen (bouw- en installatiebranche)
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Documentbeheer
Alle inkomende en uitgaande documenten kunnen in InstallWorks worden opgeslagen.
De integratie met MS-Office zorgt ervoor, dat een brief, fax, of offerte opgesteld met InstallWorks, automatisch het document in het juiste dossier opslaat. Inkomende post wordt gescand en als pdf aan de juiste werkorder, relatie of personeelslid gekoppeld.
Calculatie
InstallCalc is een geautomatiseerd calculatiesysteem dat uw efficientie verhoogt door het aantal calculatie-uren te reduceren. Het neemt de routinehandelingen over, maar laat de beslissingen in de handen van de calculator. U heeft dus tijdens het calculeren voortdurend inzicht in de kengetallen van de begroting.
Relatiebeheer
Relatiebeheer biedt inzicht in klantgegevens die voor alle gebruikers opvraagbaar zijn. U hoeft deze gegevens slechts eenmaal in te voeren.
Bij een relatie kunt u meerdere contactpersonen vastleggen met hun persoonlijke gegevens. Vanuit de relatie kan direct een MS Word sjabloon worden geselecteerd zodat een brief of fax direct kan worden aangemaakt met de juiste relatiegegevens.
E-mail
De geintegreerde e-mail client zorgt er voor dat al het inkomende en uitgaande mail verkeer compleet in uw proces wordt opgenomen.
Het is namelijk mogelijk direct vanuit een werkorder een e-mail te versturen of een ontvangen mail te archiveren. Op deze manier hebben u en uw collega's altijd inzicht in alle contacten met een relatie of betreffende een specifieke werkorder.

Profiel pakket
InstallWorks is een totaal geintegreerde software oplossing die al uw administratieve, logistieke en organisatorische processen binnen uw bedrijf ondersteunt en stroomlijnt. InstallWorks is speciaal ontwikkeld voor de installatiesector en is ontstaan vanuit de branche: de dagelijkse praktijk van vele installateurs klinken erin door.
InstallWorks bevordert gegevensuitwisseling en automatiseert uw gehele bedrijfsproces. Deze volledig geintegreerde oplossing maakt een moderne manier van bedrijfsvoering mogelijk en optimaliseert deelprocessen zoals relatiebeheer, werkvoorbereiding, inkoop, magazijn, werkorders, projectadministratie, service & onderhoud, facturatie en financiele administratie. Dit verhoogt uw efficientie en uitvoeringssnelheid, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw kernactiviteiten. InstallWorks is een 100% Windows oplossing wat het gebruikersgemak verhoogt en de leertijd verkort.


Onerzoeksbureau GBNED