Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Visma | Pinkweb

Datum bijgewerkt 22-12-2023
Pakket Client Online accountancy klantenportaal
Omschrijving Accountancy klantenportaal
Leverancier Visma | Pinkweb
Detailinformatie leverancier...
Website Client Online accountancy klantenportaal
Prijsmodel Afhankelijk van het gebruik.
Taal pakket NED, ENG
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Digitaal dossierbeheer
- Portaal software
- Practice management software
- Relatiebeheer (CRM)
- Digitaal ondertekenen
Branches Dienstverlening financieel > Algemeen
- Accountants- en adm.kantoren
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
Portal Framework
Het framework maakt het mogelijk om diverse producten van Pink Web te integreren. Deze omvatten beheerzaken, opties, configuratie, social media, apps en koppelingen.
Accordering Online
Eenvoudig en veilig om een formeel elektronisch akkoord van uw klanten vragen op belastingaangiftes, jaarrekeningen en andere documenten. SBR/XBRL wordt volledig ondersteund, inclusief validatie en een duidelijk leesbaar rapport, in uw huisstijl. Voor OB en LB wordt automatisch en betalingskenmerk gegenereerd en het B2 machtigingenregister is volledig geïntegreerd, net als een autorisatie-wachtrij. Notificaties, herinneringen en vastlegging van de akkoordverklaring gaan automatisch.
Dossier Online
Deel bestanden en dossiers veilig met cliënten, relaties, cliëntgroepen of in één keer met alle gebruikers of tijdelijke externen. Denk aan correspondentie, permanent dossier of salarisstroken. Voor meer gemak is er een integratie met vele CRM-pakketten en met de Verkenner. Bij nieuwe bestanden wordt een notificatie verstuurd.
Single SignOn
Via Cliënt Online hebben al uw cliënten en medewerkers direct toegang tot de alle online software die in gebruik is, zonder dat opnieuw inloggen nodig is. Vrijwel alle online software wordt ondersteund.
Vragenlijst Online
Naast het versturen van informatie naar uw cliënt, kunt u nu gemakkelijk informatie uitvragen. Stel vragenlijsten samen om bijvoorbeeld informatie uit te vragen voor fiscale werkzaamheden.
KPI Online
Met KPI Online houdt u uw cliënt proactief op de hoogte van zijn prestaties. Uw cliënt wordt gestimuleerd om u eerder advies en begeleiding te vragen. De KPI’s worden automatisch geactualiseerd o.b.v. XBRL.
Actueel Online
Actuele informatie, branche-informatie en CAO’s verschijnen automatisch op uw website en in uw portaal. U voegt eenvoudig zelf berichten toe. Cliënten ontvangen automatisch gepersonaliseerde nieuwsbrieven via e-mail o.b.v. hun profiel.
Factuur Online
U kunt gemakkelijk facturen voor uw cliënten plaatsen, in PDF of UBL2.0. Facturen worden individueel of in batch geplaatst, met automatische notificatie, herinneringen en leesbevestigingen. Betaling kan via iDeal.
Personeel Online
Ontvang mutaties van stamgegevens, gewerkte uren en andere variabelen online van uw cliënten. U kunt alle mutaties tegelijk in uw salarispakket importeren.
Content Online
U stelt eenvoudig een kennisdatabase of FAQ samen en embed tekst, plaatjes, documenten, social media en filmpjes.
OB/ICP XBRL
Voer de gegevens in en er wordt een XBRL-rapport gemaakt met een PDF-weergave. Dit wordt gedeeld met de cliënt en na accordering verstuurd naar Digipoort.
Smartphone apps
PinkWeb biedt alle klanten gratis eigen kantoor-apps voor alle grote platformen Met uw logo, portaalnaam, contactgegevens en social media. Hiermee is het nog makkelijker om bestanden te accorderen, dossiers te raadplegen en het laatste nieuws bij te houden.

Profiel pakket
PinkWeb en Cliënt Online:
PinkWeb is de uitvinder van het eerste en meest complete accountancy klantenportaal Cliënt Online. Hiermee zijn we al meer dan tien jaar marktleider bij de grootste organisaties van Nederland, maar ook bij honderden middelgrote en kleinere kantoren. Zij werken dankzij Cliënt Online efficiënter en bieden een hoger serviceniveau.

Online samenwerken en advies:
Van administreren naar adviseren is een belangrijk thema. Cliënt Online ondersteunt u daarbij. Er is slimme functionaliteit ingebouwd om uw cliënt op het juiste moment van de informatie te voorzien die hij nodig heeft. En die hem triggert om u om advies en begeleiding te vragen.

Maatwerk en begeleiding:
Cliënt Online biedt volledige ondersteuning van SBR, aanpassing van de lay-out aan uw huisstijl en gratis app voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone. Begeleiding, training en support zijn standaard inbegrepen. Het ingebruiknemen van Cliënt Online is daardoor eenvoudig. Zeker ook voor uw cliënt.


Onerzoeksbureau GBNED