Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 21-12-2023
Pakket LogiFlex
Omschrijving Totaal software voor MKB, retail en groothandel
Leverancier iterate software
Detailinformatie leverancier...
Website LogiFlex
Prijsmodel
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - ERP-systemen
- Groothandelspakket
- Inkoopadministratie
- Logistieke softwaresystemen
- Point of sale (POS)
- Verkoopadministratie
- Voorraad, artikel-, assortimentsbeheer
- Werkorderadministratie
Branches DETAILHANDEL > Algemeen (food & non food)
Dienstverlening > Algemeen
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
LogiFlex Basis
LogiFlex Basis is de basis module waar de volgende onderdelen in zitten; inkoop, verkoop, artikelbeheer, besteladvies, magazijnbeheer, voorraad, inventarisatie, scanning, crediteuren, debiteuren, relaties, rechtstreekse leveringen, facturering, orderverwerking, samengestelde artikelen, calculatie artikelen, prijslijsten, kortingen, actieprijzen, import, export, enz. Deze module is uit te breiden met LogiFlex Kassa, Compact, Webshop koppeling, Werkplaats.
LogiFlex Webwinkelintegratie
De LogiFlex Webwinkelintegratie module koppeld uw webwinkel aan LogiFlex Basis. Hierdoor is de voorraad altijd up to date en worden alle gegevens live vanuit LogiFlex in de webwinkel geplaats. Alle weborders komen ook weer in LogiFlex binnen. In LogiFlex Basis zit standaard een koppeling met TNT parcelware zodat de zendingen automatisch aangemeld worden en de verzendetiketten worden afgedrukt. Deze koppeling is er voor Webshops in Prestashop, Magento en Virtue Mart. Andere webshops in overleg.
LogiFlex Compact
LogiFlex Compact is de uitbreiding voor LogiFlex basis als men gebruik wil maken van een handheld terminal voor bijvoorbeeld het orderpicken.
LogiFlex Werkplaatsmodule
De LogiFlex Werkplaats module is een uitbreiding om LogiFlex Basis voor de werkplaats. Werkbonnen kunnen gepland worden. Tijdsregistratie dmv stop start systeem.
LogiFlex Kassa
LogiFlex Kassa is de aanvulling op LogiFlex Basis voor bedrijven met kassa verkoop. Standaard koppeling met verschillende financiele administaties. Standaard koppeling met CCV pin apparatuur. Kan gebruikt worden op vrijwel alle kassa hardware.

Profiel pakket
-LogiFlex is een totaalpakket voor MKB, retail en groothandel. LogiFLex bestaat uit een basis, kassa, werkplaats en compact module. Verder kan LogiFlex gekoppeld worden aan een webshop en realtime de voorraad en artikelgegevens bijwerken. Andere koppelingen zitten standaard in LogFlex basis zoals een koppeling met AccountView, Exact en Multivers zodat ook u boekhouding meteen op orde is.


Onerzoeksbureau GBNED