Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Speedbooks Software B.V.

Datum bijgewerkt 17-01-2023
Pakket Speedbooks rapportage software
Omschrijving Speedbooks rapportage software, dé aanvulling op ieder boekhoudpakket
Leverancier Speedbooks Software B.V.
Detailinformatie leverancier...
Website Speedbooks rapportage software
Prijsmodel
Taal pakket NL,EN,DE
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - Management dashboards
- Managementrapportage
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Databasekoppeling
Met deze module is het mogelijk om via een directe link de data rechtstreeks uit jouw boekhoudpakket op te halen zonder export/import. Beschikbaar voor vrijwel alle bekende boekhoudpakketten.
Consolidatie
Met de module Consolidatie kun je eenvoudig bedrijven consolideren, (automatische) eliminaties uitvoeren en geconsolideerde rapportages aanmaken. Ook geschikt voor tussenconsolidaties, vreemde valuta en partiële deelnemingen.
Budget
Met de module Budget heb je meer grip op de inkomsten en uitgaven binnen jouw bedrijf en laat de haalbaarheid van toekomstige investeringen zien. Je kunt onbeperkt budgetscenario's aanmaken waarbij het origineel uiteraard beschikbaar blijft.
Kostendragers
Met de module Kostendragers is het mogelijk om te rapporteren op kostendragerniveau. Je maakt hiermee nog een extra verdiepingsslag in jouw financiële administratie.
Kostenplaatsen
Met de module kostenplaatsen worden bij het inlezen van financiele data deze automatisch naar de bestaande kostenplaatsen verdeeld en kunnen deze ook apart worden gerapporteerd of als overzicht naast elkaar.
Export Fiscaal Nextens
Met de module Export Fiscaal Nextens ben je in staat om jouw aangifte nog sneller en efficiënter te laten verlopen. Hoe werkt het? Vanuit Speedbooks maak je een exportbestand met daarin relevante informatie uit de jaarrekening t.b.v. de elektronische aangifte. Dit bestand lees je in Nextens in en je bent meteen klaar; de juiste rubricering is al aanwezig.
Export Fiscaal Kluwer
Met de module Export Fiscaal Kluwer bent ben je in staat om jouw aangifte nog sneller en efficiënter te laten verlopen. Hoe werkt het? Vanuit Speedbooks maak je een exportbestand met daarin relevante informatie uit de jaarrekening t.b.v. de elektronische aangifte. Dit bestand lees je in Nextens in en je bent meteen klaar; de juiste rubricering is al aanwezig.
Export Fiscaal Tecknow
Met de module Export Fiscaal Tecknow ben je in staat om jouw aangifte nog sneller en efficiënter te laten verlopen. Hoe werkt het? Vanuit Speedbooks maak je een exportbestand met daarin relevante informatie uit de jaarrekening t.b.v. de elektronische aangifte. Dit bestand lees je in Nextens in en je bent meteen klaar; de juiste rubricering is al aanwezig.
Export Fiscaal Gemak
Met de module Export Fiscaal Gemak ben je in staat om jouw aangifte nog sneller en efficiënter te laten verlopen. Hoe werkt het? Vanuit Speedbooks maak je een exportbestand met daarin relevante informatie uit de jaarrekening t.b.v. de elektronische aangifte. Dit bestand lees je in Nextens in en je bent meteen klaar; de juiste rubricering is al aanwezig.
Export Afas Fiscaal
Met de module Export Afas Fiscaal ben je in staat om jouw aangifte nog sneller en efficiënter te laten verlopen. Hoe werkt het? Vanuit Speedbooks maak je een exportbestand met daarin relevante informatie uit de jaarrekening t.b.v. de elektronische aangifte. Dit bestand lees je in Nextens in en je bent meteen klaar; de juiste rubricering is al aanwezig.
Export Fiscaal Online
Met de module Export Fiscaal Online ben je in staat om jouw aangifte nog sneller en efficiënter te laten verlopen. Hoe werkt het? Vanuit Speedbooks maak je een exportbestand met daarin relevante informatie uit de jaarrekening t.b.v. de elektronische aangifte. Dit bestand lees je in Fiscaal Online in en je bent meteen klaar; de juiste rubricering is al aanwezig.
Export Unit4 Fiscaal
Met de module Export Unit4 Fiscaal ben je in staat om jouw aangifte nog sneller en efficiënter te laten verlopen. Hoe werkt het? Vanuit Speedbooks maak je een exportbestand met daarin relevante informatie uit de jaarrekening t.b.v. de elektronische aangifte. Dit bestand lees je in Unit4 Fiscaal in en je bent meteen klaar; de juiste rubricering is al aanwezig.
Online Dashboard
Jouw financieel overzicht: anytime, anyplace, any device? De module Online Dashboard maakt het mogelijk. Je kunt jouw actuele cijfers op ieder moment op jouw tablet, pc en laptop raadplegen. Uiteraard in cijfers én vooral in grafische vorm.

Profiel pakket
In een tijd waarbij snel schakelen op basis van betrouwbare informatie van belang is, heb je met Speedbooks rapportage software in slechts 5 minuten elk gewenst rapport voorhanden. Je geeft meteen de juiste (bij)sturing geven aan jouw bedrijf. Gebruikersgemak en flexibiliteit staan bij Speedbooks voorop. De rapportage software van Speedbooks is ontwikkeld vanuit de praktijk en niet vanuit de techniek. Met slechts vijf knoppen worden eenvoudig financiële rapportages gegenereerd. De software wordt standaard geleverd met diverse Excel rapportmodellen; van managementoverzicht tot jaarrekening. Handig bij het doorvoeren van aanpassingen; je bepaalt zelf hoe jouw rapporten er uitzien. De aangepaste rapporten kunnen toegevoegd worden aan de standaard templates. Voorbeeldrapporten download je gratis via de website (http://www.speedbooks.nl/contact/informatie-aanvragen/).

Wil je zelf ervaren wat Speedbooks rapportage software voor jou kan betekenen? Vraag hier gratis de demoversie aan: http://www.speedbooks.nl/demo.


Onerzoeksbureau GBNED