Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 22-12-2023
Pakket IBANC
Omschrijving Betaling en incasso opdrachten omzetten naar SEPA XML
Leverancier IBANC SEPA Software
Detailinformatie leverancier...
Website IBANC
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen LINUX
Macintosh os
Netwerkversie
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Open banking en Payment management (PMS)
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
IBANC Standard
Deze editie is voornamelijk geschikt voor kleinere organisaties zoals kleine ondernemingen en kleine verenigingen/stichtingen en is de meest beknopte uitvoering van IBANC's betaal- en incasso-software, waarmee u standaard Europese incasso’s (SDD Core) en Europese overschrijvingen (SCT) kunt aanmaken. Hierbij is conversie van Excel/CSV naar SEPA XML heel eenvoudig. De Standard Edition is geschikt voor één eigen rekening/incassant ID en u kunt hiermee tot 1.000 transacties per batch uitvoeren.
IBANC Business
Deze editie is voornamelijk geschikt voor het MKB en kleine tot middelgrote verenigingen/stichtingen en bevat bovenop de functies van de Standard Edition ook de mogelijkheid om zakelijke Europese incasso’s (SDD B2B) aan te maken en salarisbetalingen uit te voeren. U kunt hiermee ook Clieop 03 en XML bestanden importeren. Met de Business Edition kunt u vijf eigen rekeningen/incassant ID’s toevoegen en tot 10.000 transacties per batch uitvoeren. Voor meer informatie https://www.ibanc.eu/products/
IBANC Ultimate
Deze editie van IBANC's betaal- en incasso-software is voornamelijk geschikt voor middelgrote en grotere ondernemingen en verenigingen/stichtingen, bevat alle bovenstaande functies en de meest uitgebreide set van specificaties. Met de Ultimate Edition kunt u gebruikmaken van een onbeperkt aantal eigen rekeningen/incassant ID’s en transacties. Voor meer informatie https://www.ibanc.eu/products/.
IBANC Server
Deze editie is voornamelijk geschikt voor grotere ondernemingen en verenigingen/stichtingen, is vergelijkbaar met de Ultimate Edition en kunt u op een netwerkserver installeren. Op deze manier kunnen gebruikers gelijktijdig in dezelfde database van IBANC werken en kunnen op die manier bijvoorbeeld adresboeken met elkaar delen.

Profiel pakket
U kunt betalingen en incasso’s met IBANC eenvoudig aanmaken door .csv-bestanden of .clieop03-bestanden te importeren in IBANC. De .csv-bestanden worden doorgaans aangemaakt vanuit Excel maar u kunt ook andere databases (zoals Access) gebruiken. De geüploade bestanden worden door IBANC omgezet in het nieuwe (benodigde) bestandsformaat ‘PAIN’ (XML-ISO20022). Vervolgens levert u de bestanden aan bij uw bank(en) waarbij IBANC uitvoerig getest is op de afwijkende technische eisen van de verschillende banken.


Onerzoeksbureau GBNED