Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 22-12-2023
Pakket Finmaster
Omschrijving Online boekhoudapplicatie
Leverancier Finmaster BV
Detailinformatie leverancier...
Website Finmaster
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Android
Browser (webbased)
Microsoft Internet Information Server
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Financiele administratie pakket
Online boekhoudapplicatie

Profiel pakket
FinMaster is een complete online boekhoudapplicatie, speciaal ontwikkeld voor de ondernemer. Het biedt de mogelijkheid om je financiële- en verkoopadministratie te registreren en beheren.
FinMaster bevat een flinke hoeveelheid basisfunctionaliteiten en is uit te breiden met een aantal modules waarmee je gemakkelijk, eenvoudig en gebruikersvriendelijk je gehele administratie kan voeren.

In FinMaster is de mogelijkheid om meerdere administraties in één systeem te verwerken, zonder daarbij het overzicht te verliezen. Dit bespaart tijd en geld! FinMaster is verkrijgbaar in een zeer voordelige abonnementsvorm of kan geïntegreerd worden in uw CaseMaster®applicatie.

De kern van deze applicatie is de scheiding tussen registreren, betalen en boekhouden. De verkoop- en inkoopfacturen zijn vast te leggen, maar ze hoeven niet te worden verwerken om de facturen te betalen en na import bankgegevens af te letteren. Het boeken in het grootboek kan op een later tijdstip gedaan worden of is uit te besteden aan een administratiekantoor.

Berichten met [ Finmaster ]

FinMaster integreert betalingskernmerk checker in boekhoudapplicatie (11-03-2024)
Regelmatig komt het voor dat uitgaande betalingen aan de belastingdienst alleen voorzien zijn van een betalingskenmerk. Door de betalingskenmerk checker te gebruiker is het snel duidelijk waar de betreffende transactie geboekt moet worden. Voorheen kon dit betalingskenmerk worden ingevuld bij de belastingdienst.
Bron: Finmaster

FinMaster verbetert efficiëntie met de Peppol-koppeling (12-12-2023)
Finmaster de alles-in-één boekhoudapplicatie, breidt de mogelijkheden uit met de Peppol-koppeling. Deze beveiligde verbinding stelt bedrijven in staat om e-facturen moeiteloos en veilig uit te wisselen. Gebruikers van FinMaster kunnen nu direct e-facturen verzenden en ontvangen via het Peppol-netwerk, rechtstreeks geïntegreerd in hun FinMaster administratie.
Bron: FinmasterOnerzoeksbureau GBNED