Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 09-01-2023
Pakket Garagesoftware AutomaaT GO
Omschrijving Complete garagesoftware voor het moderne autobedrijf, mogelijkheid tot uitbreiding met boekhouding.
Leverancier CSW Software
Detailinformatie leverancier...
Website Garagesoftware AutomaaT GO
Prijsmodel op aanvraag, afhankelijk van gekozen modules.
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
SPECIFIEK BRANCHEGERICHT
Branches Autobranche > Algemeen
Pakket getest door

Getest [ 25-9-2006 ] / Gecertificeerd: J [ 16-10-2006 ]
Door: Algemeen (voor diverse doeleinden)
Bovag

 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
Basispakket
Autoverkoop
Mogelijkheid tot het bijhouden van een autovoorraadlijst, het maken van auto offertes, orders en facturen. Uitgebreide statistieken over de autoverkoop. Ook bevat de module autoverkoop een automatische BPM-berekening.
Planning
Geïntegreerde planning voor het inplannen van opdrachten, afspraken, uitleen- en verhuurauto’s.
Tijdregistratie
Bijhouden van tijdregistratie, invoeren van ziekte- en vakantie uren. Uitgebreide statistieken over tijden, incl. productiviteit.
Boekhouding
Complete boekhouding bijhouden, incl. rapportage, inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte (incl. globalisatie).
Voorraadbeheer
Het maken van bestellingen, inboeken van pakbonnen, gebruik maken van equivalenten en vergelijknummers, aanmaken en registreren van serienummerartikelen.
Uitleen
Bijhouden van uitleen- en verhuurauto’s. Indien i.c.m. planning kunnen de uitleen- en verhuurauto’s ook direct ingepland worden.
Uitbereiding - Projecten (lease)
In de projectenmodule kunt u aparte projecten aanmaken, bijvoorbeeld per auto. Zo krijgt elke auto zijn eigen "mini-boekhouding" en kunt u precies de kosten en opbrengsten hiervan zien. Deze projecten kunt u ook automatisch maandelijks factureren. Deze module is te gebruiken om bijvoorbeeld leaseauto's automatisch te factureren en de kosten per leasevoertuig goed bij te houden.
Uitbereiding - Handel (onderdelen)
De handelsmodule kan worden gebruikt door bedrijven die zelf veel artikelen doorverkopen aan derden. Hierbij heeft u de mogelijkheid tot het maken van offertes, orders, pakbonnen, baliefacturen, looplijsten e.d.
Uitbereiding - Brandstof
Met behulp van de brandstofmodule kunt u automatisch factureren m.b.v. een creditpaal. U kunt van de klanten de verschillende brandstofpassen bijhouden. Ook kunt u extra (shop-)verkopen toevoegen op de automatische facturen. De brandstofbestanden (van lokale tankpassen) kunt u inlezen en u kunt automatisch brandstoffacturen factureren en incasseren.

Profiel pakket
AutomaaT is een compleet automatiseringspakket dat specifiek is ontwikkeld voor universele garagebedrijven. Het kan, indien gewenst, alle bedrijfsonderdelen automatiseren; van werkplaats tot showroom, van financiële- en werkplaatsadministratie tot inkoop. Het programma wordt op verschillende manieren aangeboden, zodat iedere klant kan werken op de manier die geprefereerd wordt: Het programma is te verkrijgen als totaalpakket maar ook in modules. Tevens is het mogelijk om het programma lokaal te laten draaien op uw eigen computer, of online. Ook heeft u de keuze om het pakket te huren of te kopen. Doordat er de mogelijkheid is tot modulaire opbouw van het pakket is het pakket zo wel geschikt voor kleine als grote bedrijven. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom is onze software flexibel en aanpasbaar. Op deze manier kunt u het pakket inrichten en gebruiken zoals u dat wilt.


Onerzoeksbureau GBNED