Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 22-12-2023
Pakket Analys.io
Omschrijving Analyses op data uit financiële administraties en data uit open bronnen
Leverancier Analys.io BV
Detailinformatie leverancier...
Website Analys.io
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - Audit en data analyse
Branches - Accountants- en adm.kantoren
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Profiel pakket
Via een webapplicatie bieden we tientallen analyses aan op data uit financiële administraties en data uit open bronnen. De analyses geven inzicht in trends en uitzonderingen die bijvoorbeeld zouden kunnen wijzen op fouten, fraude of (fiscale) risico’s. Het pakket aan analyses is omvangrijk en wordt frequent uitgebreid.

Analys.io is bedoeld voor accountants- en administratiekantoren die hun cliënten op een innovatieve en efficiënte manier willen ondersteunen. Sommige analyses hebben een fiscale focus en zijn dus ook prima bruikbaar voor de fiscaal adviseur. Een uitstekende manier om vorm te geven aan controles onder horizontaal toezicht!

De toegevoegde waarde van analys.io valt uiteen in twee delen – je mag zelf bepalen welke het belangrijkst is:

1.Efficiency bij bestaande werkzaamheden (bijvoorbeeld BTW controles of typische samenstelwerkzaamheden).

2.Beter en sneller inzicht (analyses zijn op te vragen wanneer jij dat wilt) waardoor je cliënten ook beter en sneller kunt adviseren.

Berichten met [ Analys.io ]

Analys.io RGS Labelmaker nu ook beschikbaar voor Twinfield (07-06-2021)
De analys.io RGS Labelmaker helpt kantoren bij het efficiënt implementeren van RGS in administraties. De applicatie gebruikt hiervoor een algoritme dat tot wel 95% betrouwbaar RGS labels kan voorstellen en database techniek die zorgt voor consistentie tussen administraties. De gebruikersvriendelijke user interface zorgt ervoor dat het toekennen van RGS Labels intuïtief en efficiënt kan gebeuren.
Bron: Analys.io

Terugblik en presentaties ICT Accountancy jaarcongres 2019: mobiel werken, PSD2, data-analyse en vele andere onderwerpen (01-11-2019)
Op woensdag 30 oktober 2019 is voor het 18e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres gehouden met als thema dit jaar "Mobiel werken". Hier vindt u een terugblik met onderwerpen en een aantal beschikbare presentaties.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Terugblik en presentatie praktijkdag digitaal dossierbeheer en data-analyse in het teken van RGS (14-3-2018) (15-03-2018)
Op woensdag 14 maart 2018 heeft voor het 7e jaar op rij de ICT Accountancy praktijkdag "Digitaal dossierbeheer en data-analyse" plaatsgevonden te Hoevelaken. Deze dag stond ditmaal voor een belangrijk deel in het teken van RGS (Referentie Grootboekschema) met meerdere ervaren sprekers op dit gebied. Presentatie zijn beschikbaar.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Presentaties jaarcongres ICT Accountancy 2013 beschikbaar (30-10-2013)
Op dinsdag 29 oktober 2013 vond in Holiday Inn te Leiden voor de 12e maal het Jaarcongres ICT Accountancy plaats met meer dan 200 aanwezigen. Actuele onderwerpen als: pensioenactualiteit en ict, dashboards, data analyse, sbr assurance passeerden de revue. En ruim 20 leveranciers toonden innovatieve oplossingen op de informatiemarkt.
Bron: Onderzoeksbureau GBNEDOnerzoeksbureau GBNED