Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

SmartBooqing

Datum bijgewerkt 23-12-2023
Pakket SmartBooqing
Omschrijving innovatieve AI-powered Accounts Payable oplossingen
Leverancier SmartBooqing
Detailinformatie leverancier...
Website SmartBooqing
Prijsmodel Per verwerkt document gemiddeld 30% goedkoper dan standaard scan en herken oplossingen door optimale efficiëntie.
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - Scannen en herkennen boekingsdocumenten
Branches
Pakket getest door

Gecertificeerd: N
Door: BDO Nederland

 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Profiel pakket
Worden in jouw organisatie nog alle facturen iedere keer bekeken? Als dat zo is, dan is het serieus tijd om over te gaan naar een echte innovatieve verwerkingsoplossing. SmartBooqing is niet alleen super innovatief maar ook uniek; het verwerkt namelijk als enige facturen en kasstaten volautomatisch en op regelniveau. Dit is iets wat bij welke andere verwerkingsoplossing dan ook technisch niet haalbaar is. Daarmee moet je na het scannen nog teksten aanvullen, factuurpagina’s scheiden, regels uitsplitsen en nieuwe relaties aanmaken. Dat is inmiddels achterhaald want met SmartBooqing gaat dat dus allemaal volledig automatisch.

De oplossing maakt slim gebruik van artificial intelligence en een zelflerende database. SmartBooqing haalt zo een gemiddelde verwerkingssnelheid van wel 500 documenten per uur. De winst in productiviteit, verlaging van kosten en ontsluiting van gedetailleerde data biedt jouw organisatie nieuwe mogelijkheden als het gaat om boekhouding, rapportages, audits en strategie. SmartBoooqing stelt organisaties in staat om nieuwe strategische modellen voor de eindklant te creëren. Ben slim en beweeg vooruit met SmartBooqing!

Berichten met [ SmartBooqing ]

E-factureren, scan herken van boekingsdocumenten en AI: terugblik seminar 27-3-2024 (02-04-2024)
Op woensdag 27 maart 2024 heeft in Expo Hoevelaken het Seminar "Elektronisch facturen, scannen herkennen van boekingsdocumenten en AI" plaatsgevonden. Enthousiaste sprekers hebben hun kennis gedeeld met zo'n 100 aanwezigen. Presentaties van enkele sprekers zijn nu online beschikbaar.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

ICT Accountancy award 2017: de meest innovatieve software gericht op de accountancybranche (25-10-2017)
Tijdens het ICT Accountancy jaarcongres 2017 (woensdag 1-11-2017) wordt de "ICT Accountancy award 2017" uitgereikt voor de meest innovatieve software, gericht op de accountancybranche. Softwareleveranciers (en anderen) kunnen oplossingen nomineren om in aanmerking te komen voor de ICT Accountancy award.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Terugblik en presentaties Seminar Robotic accounting op 19 april 2017 (23-04-2017)
Op woensdag 19 april 2017 heeft voor de eerste maal het "Seminar Robotic accounting" plaatsgevonden te Hoevelaken. Presentaties zijn beschikbaar over Robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Elektronisch factureren, PSD2, Instant payments en Blockchain.
Bron: Onderzoeksbureau GBNEDOnerzoeksbureau GBNED