Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Minox Software

Datum bijgewerkt 04-01-2023
Pakket Minox Online
Omschrijving Cloud boekhoudsoftware
Leverancier Minox Software
Detailinformatie leverancier...
Website Minox Online
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Aantal stemmen [ 1 ] / Waardering gemiddeld [ 10.00 ]
Geef uw waardering over dit pakket...
 
Besturings systemen Android
Browser (webbased)
Apple iOs
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
- Factureren
- Scannen en herkennen boekingsdocumenten
Branches Dienstverlening > Algemeen
- Accountants- en adm.kantoren
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Factureren
Factureren kan worden toegevoegd voor maar 7,50 per maand. Wanneer men meer dan 50 facturaties per jaar nodig heeft, kan er worden gekozen voor onbeperkt factureren voor maar 15,00 per maand.
Incasso
Met deze module kun jij vorderingen op debiteuren, die voor incasso in aanmerking komen, automatisch incasseren. Vanuit de openstaande posten van debiteuren in Minox kan een incassobestand worden aangelegd, die jij ter incasso aan de bank aanbiedt. Tevens wordt de administratie direct bijgewerkt. De betaaltermijn van jouw debiteuren wordt met Minox incasso drastisch bekort.
Bankieren
Bankieren bestaat uit het automatisch genereren van betaalopdrachten en het inlezen van elektronisch banksafschriften. Automatische betalingen vervaardigt een betalingsvoorstel, wat naar wens kan worden aangepast. De betaalde posten worden automatisch in de administratie verwerkt.
Bizcuit
Minox integreert Bizcuit. Bizcuit is een bankenkoppeling die jouw gehele betalingsproces automatiseert.Met Bizcuit in Minox automatiseer je de verwerking van bankafschriftenen en kun je alle betalingen en incasso's rechtstreeks vanuit Minox via de Bizcuit App doen. In 3 eenvoudige stappen wordt met deze bankenkoppeling je factuur geboekt, geaccordeerd en direct betaald vanuit jouw administratie. Bizcuit zit standaard in alle Minox abonnementen vanaf 15,- euro.
Vaste Activa
M.b.v. de module Vaste Activa kun jij jouw afschrijvingen op een efficiënte en gemakkelijke wijze beheren.Bedrijfspanden, auto's, machines alle duurzame activa zijn op de cent precies af te schrijven.
Extra gebruiker
Wanneer je met meer dan één gebruiker toegang wilt, vraag dan een extra gebruiker aan.

Profiel pakket
Minox maakt software waar jij blij van wordt!

Minox Online is bijtijds, innovatief, volledig en makkelijk in gebruik. Minox is ook zeer geschikt voor de accountant en de ervaren professionele boekhouder. Wil je gemakkelijk en snel kunnen boeken en corrigeren of toch liever automatiseren met bijvoorbeeld scan & herken en factuurconnectie? Het kan allemaal.

Ons platform Accounting Connected maakt het mogelijk doordacht maatwerk te leveren. Accountants en ondernemers zijn in staat om te kiezen tussen verschillende samenwerkingen. Ons abonnement MinoxConnect is hiervan een voorbeeld: de ondernemer factureert, scant facturen en betaalt. De accountant zorgt dat alles klopt, doet de boekingen en adviseert, en dit alles voor maar 15,- euro per maand.

Wil je jouw boekhoudsoftware ook kunnen koppelen met andere software, zoals webshop- of kassasoftware? Accounting Connected is een platform dat op basis van gebruikerswensen te configureren is. Accounting Connected integreert met andere applicaties (zoals ERP, CRM, e-commerce en branchetoepassingen) en is eenvoudig te koppelen met aanvullende oplossingen(zoals kassa-, salaris- en rapportagesoftware).Berichten met [ Minox Online ]

MINOX Webinar: Wat is RGS en wat kan ik ermee, 8 februari 2024 om 14.00 uur (29-01-2024)
In een tijd waarin boekhouden steeds verder wordt geautomatiseerd, worden koppelingen tussen onderdelen van de totale boekhoudstraat en de daarbij behorende analyse-mogelijkheden steeds belangrijker. Uitwisseling van gegevens gaat via de API (door de lucht) op basis van RGS. Geen AuditFile exports en brugstaten meer. Realtime rapportage en inzicht door het gebruik van RGS.
Bron: MINOX

Minox zet met realtime automatisch bank verwerken de nieuwe standaard (15-06-2023)
Boekhoudpakket Minox lanceert vandaag realtime automatisch bank verwerken en zet daarmee de nieuwe standaard voor het verwerken van banktransacties in de boekhouding. Met de lancering zet Minox een belangrijke stap richting haar doel van 100% realtime automatisch boekhouden.
Bron: Minox

Minox is een samenwerking aangegaan met uren-, project- en facturatie software QicsMilestones (12-05-2022)
Administratiekantoren hebben steeds meer aandacht voor de declarabiliteit van het kantoor en haar medewerkers. Het is dan belangrijk dat de juiste tools worden ingezet om inzicht te krijgen in je besteedde uren (per klant of project), de planning en de facturatie van je diensten.
Bron: Minox en Qics

Partnership Minox en Qics: snel en efficiënt uren registreren, plannen en factureren (11-05-2022)
Het partnership tussen Minox en Qics maakt het voor zakelijke dienstverleners makkelijk om uren te registreren, projecten te plannen en te factureren. Door de samenwerking kunnen Minox Online gebruikers eenvoudig stamgegevens inlezen in de urenregistratie en planningssoftware van QicsMilestones.
Bron: Minox en Qics

Gebruikers van Minox Online profiteren van moeiteloos debiteurenbeheer (03-11-2021)
Minox heeft een volledig nieuwe Debiteurenbeheer module gelanceerd voor hun financiële bedrijfssoftware Minox Online. De oplossing biedt de gebruiker een totaaloverzicht van openstaande verkoopfacturen en zet betalings-herinneringen automatisch klaar. Bovendien biedt de module de mogelijkheid om het opvolgingstraject per klant aan te passen en wordt het hele proces netjes vastgelegd.
Bron: Minox

Minox en Fiscaal-online.nl integreren via de RGS Brugstaat (21-02-2020)
Steeds meer accountants en ondernemers hebben geen behoefte meer aan uitgebreide jaarrekeningrapportages en willen daarom de cijfers vanuit de boekhouding direct in het fiscale pakket inlezen. Om dit mogelijk te maken is onderzoeksbureau GBNED vorig jaar een initiatief gestart: "het standaard koppelvlak RGS brugstaat".
Bron: Minox Online boekhouden en Fiscaal OnlineOnerzoeksbureau GBNED