Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 05-01-2023
Pakket CloudCompagnon
Omschrijving Document Management Systeem op maat voor vast maandbedrag
Leverancier CloudCompagnon B.V.
Detailinformatie leverancier...
Website CloudCompagnon
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Document- / informatiemngt (DIS)
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Digisign
De Digisign module maakt het mogelijk om contracten en offertes eenvoudig digitaal door je opdrachtgever of klant rechtsgeldig te laten ondertekenen.
CloudCompagnon Connect
De CloudCompagnon Connect module maakt het mogelijk om je andere applicaties met cloudcompagnon te verbinden via onze services.

Profiel pakket
Drag, drop en aan de slag! Sleep je document in CloudCompagnon of sla het direct vanuit Word op. De Wordplugin herkent of er andere versies van het document aanwezig zijn en past automatisch versiebeheer toe. Zo kun je documenten nooit overschrijven e! n werk je altijd met de meest actuele versie. Bestanden sla je het liefst maar één keer op. Ook als ze in meerdere dossiers voorkomen. Met CloudCompagnon kun je één centraal document aan meerdere dossiers koppelen. Zo hoef je wijzigingen maar op één plek bij te houden en smoor je foutgevoeligheid in de kiem. De voortgang op een dossier houd je bij met notities voorzien van een time stamp, te delen met je collega's. Voor dossiers zijn de statussen Lopend en Gesloten beschikbaar, waar je ook weer op kunt zoeken. CloudCompagnon maakt samenwerken altijd mogelijk, ongeacht plaats en locatie. Het bestandsbeheer is te gebruiken op elk device, zolang je internet hebt. De buitendienst wordt makkelijk aangesloten en ook externe partners kunnen uitgenodigd worden om mee te werken. Om effectief samen te werken maak je via de workflow taken of notificaties aan voor je collega's. Met een link of QR-code kunnen documenten gedeeld worden


Onerzoeksbureau GBNED