Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

DigiOffice (developed by IDB Groep)

Datum bijgewerkt 01-03-2023
Pakket DigiOffice
Omschrijving Document management: alle documenten in één systeem (DMS)
Leverancier DigiOffice (developed by IDB Groep)
Detailinformatie leverancier...
Website DigiOffice
Prijsmodel
Taal pakket NL-EN
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - Document- / informatiemngt (DIS)
- Digitaal dossierbeheer
- Portaal software
- Practice management software
- Relatiebeheer (CRM)
- Workflow Management systemen (WMS)
- Digitaal ondertekenen
- Authenticatie en autorisatie
Branches Bouw > Algemeen (bouw- en installatiebranche)
Dienstverlening > Algemeen
- Accountants- en adm.kantoren
Logistiek > Algemeen
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
DMS documentbeheer
Document Management biedt je overzicht en inzicht in de verschillende informatiestromen. Het digitaliseert structuur en brengt je administratieve werklast terug. Zo heb je meer tijd voor de kerntaken en ben je als organisatie van nog meer waarde voor je klant, nu én in de toekomst.
CRM relatiebeheer
Beschik altijd en overal over de belangrijkste klantinformatie met DigiOffice CRM en vergroot je toegevoegde waarde met een klantgerichte benadering. DigiOffice CRM beheert alle digitale informatie en maakt digitaal (samen)werken mogelijk.
Huisstijlbeheer
Je bedrijfsidentiteit altijd goed en automatisch herkenbaar in alle communicatie met DigiOffice huisstijlbeheer Automatisch huisstijlbeheer door documenten, presentaties en e-mails standaard te voorzien van de juiste logo’s, indeling, adressen en tekstblokken, inclusief eventuele slogans. Professioneel én efficient.

Profiel pakket
Elk document, e-mailbericht, actie of data kun je in DigiOffice snel zoeken, vinden, starten en aan werken. DigiOffice is software dat bedrijfsprocessen 24/7 ondersteunt, stroomlijnt, vastlegt, beveiligt en borgt. Je hebt altijd en overal documenten en informatie beschikbaar, op meerdere apparaten. DigiOffice is webbased software met krachtige elementen als documentmanagement, relatiebeheer en huisstijlautomatisering. Gekoppeld met applicaties als ERP, een financieel of HRM-pakket en SharePoint vormt het een sterke basis om projecten, dossiers, documenten, huisstijl en relaties te managen. DigiOffice is ontwikkeld om digitaal, efficiënt en effectief met collega's en derden te werken en samen te werken. Tijd-, plaats- en methode-onafhankelijk werken is hiermee realiteit. DigiOffice is voor organisaties een uitstekende document management oplossing voor veilig en efficiënt documentbeheer, het borgen en verbeteren van processen en het voldoen aan compliance-eisen. Daarvoor beschikt DigiOffice onder meer over werkstromen (workflow), versiebeheer, dossierbeheer, projecten beheer, extranet, retentie, relatiebeheer (CRM), documentcreatie, sterke zoekfuncties en vrije objecten.

Berichten met [ DigiOffice ]

Alfa Accountants en Adviseurs viert livegang DigiOffice (20-01-2023)
Een feestelijk moment met taart om de livegang van DigiOffice samen te vieren. Voor Alfa Accountants en Adviseurs is het de afsluiting van een succesvolle implementatie van een nieuwe applicatie voor de circa 1.000 medewerkers.
Bron: IDB GroepOnerzoeksbureau GBNED