Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 17-01-2023
Pakket SAM Rental
Omschrijving Verhuurapplicatie
Leverancier direct-effect e-business BV
Detailinformatie leverancier...
Website SAM Rental
Prijsmodel
Taal pakket NL-EN
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Verhuurregistratie software
Branches Autobranche > Autoverhuur
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
modules
= SAM Basis, SAM Standaard, SAM Uitgebreid, SAM XL, Meerdere vestigingen, SAM Webshop. Actule modules tref je via https://www.samrental.nl/prijzen

Profiel pakket
SAM is een verhuurapplicatie die geschikt is voor grote en kleine bedrijven, van party- en evenementenverhuur, garagebox verhuur, meubelverhuur tot camera- laptop-machine verhuur. SAM is volledig online en ondersteunt het hele orderproces van eerste offerte tot levering en facturatie. Daarnaast heeft SAM een eigen verhuurshop die volledig geïntegreerd is en is het ook eenvoudig aan boekhoudpakketten, betalingsdiensten en meer te koppelen. SAM is eenvoudig om in te werken. Je kunt alles gemakkelijk en zonder omwegen terugvinden. SAM App: geen papieren bonnen meer nodig: zowel orderpick met scannen, uitlevering met digitaal ondertekenen en retourverwerking met manco’s worden in onze app ondersteund

Dashboard: vanuit het dashboard zijn verschillende rapportages mogelijk zodat er een helder beeld is over de verhuurde materialen.

Er wordt continue doorontwikkeld in overleg met de gebruikers. Zelf kennismaken met SAM? Vraag de gratis demo aan https://www.samrental.nl/demo.

Berichten met [ SAM Rental ]

Koppeling Twinfield Boekhouden en SAM Rental (05-03-2019)
De nieuwe gecertificeerde koppeling tussen SAM Rental en Twinfield Boekhouden ontzorgt de verhuurbranche optimaal. Zowel in de boekhouding als in het verhuurmanagement. Waar SAM ondersteunt in het volledige verhuurproces, zorgt de koppeling met Twinfield ervoor dat alles direct klaarstaat voor jou als accountant of boekhouder. Dit alles volledig online.
Bron: TwinfieldOnerzoeksbureau GBNED