Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 17-01-2023
Pakket Cryptshare
Omschrijving Beveiligt de digitale communicatie met uw klanten
Leverancier Cryptshare
Detailinformatie leverancier...
Website Cryptshare
Prijsmodel
Taal pakket
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - Beveiligd berichtenverkeer (o.a. e-mail)
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Profiel pakket
Cryptshare beveiligt de digitale communicatie met uw klanten en zorgt ervoor dat de data van u en van uw klanten onderweg net zo veilig is als achter uw eigen firewall. Communicatie is mogelijk met iedereen die over een e-mail adres beschikt (geen account of aanvullende software nodig). Uw klanten kunnen ook heel eenvoudig en veilig met u kunnen communiceren, zelfs zonder beperking in bestandsgrootte.

Cryptshare for Outlook is volledig geïntegreerd in de Office 365 suite en daarmee niet alleen in Outlook, maar ook in de andere onderdelen van Office. Dit zorgt voor een hoog gebruiksgemak voor u en uw medewerkers.

Cryptshare is ontwikkeld om eenvoudig te worden geïntegreerd in systemen voor archivering en documentenbeheer. Hierdoor is de oplossing naadloos te integreren met de bestaande werkwijze en processen van uw organisatie.

Desgewenst kan met behulp van de Cryptshare technologie alle uitgaande beveiligde communicatie worden geautomatiseerd. Systemen zijn te koppelen middels API, processen van communicatie zijn te automatiseren middels de robotfunctie. Dit ondersteunt de accountancypraktijk bij de wens voor een verzorgde en veilige communicatie met klanten.

Berichten met [ Cryptshare ]

Cryptshare gecertificeerd voor NTA 7516: NTA 7516 norm maakt veilige mail volwassen (27-08-2020)
Sinds eind 2018 is Cryptshare actief betrokken geweest bij het uitwerken van de NTA 7516. Daar waar de AVG niet specifiek aangaf waaraan de beveiliging van een e-mail bericht moest voldoen doet de NTA 7516 dit wel. Daarnaast maakt de NTA 7516 ook duidelijk waaraan een organisatie moet voldoen om medische gegevens veilig met een e-mail te mogen versturen.
Bron: CryptshareOnerzoeksbureau GBNED