Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 01-03-2023
Pakket DC Kassa
Omschrijving Complete kassasoftware incl spaarsysteem
Leverancier DC AutomatiseringsGroep BV
Detailinformatie leverancier...
Website DC Kassa
Prijsmodel op aanvraag
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen MS-DOS
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Point of sale (POS)
Branches DETAILHANDEL > Algemeen (food & non food)
- Kappers en verzorgingsbranche
Horeca > Algemeen
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
De euro
De euro zal in de detailhandel voor de nodige problemen zorgen. Al uw artikelen zult u moeten omrekenen van guldens naar Euro's en omgekeerd. DC Kassa neemt dit werk geheel uit uw handen en berekend en passant ook nog het wisselgeld in euro's en guldens (dit i.v.m. de periode dat u zowel guldens als euro's moet innemen en alleen euro's mag teruggeven).
Staten
Op een normale printer krijgt u een keurig overzicht van de verkopen. U kunt hierop in een oogopslag o.a. zien hoeveel de omzet per klant is geweest of hoeveel er bijvoorbeeld via de pinautomaat is geind... Natuurlijk kunt u al deze gegevens ook in een keurige grafiek naast elkaar zetten om zo uw omzetcijfers met elkaar te vergelijken of uw vierkante meters verkoopoppervlak winstgevender in te delen.
Spaarsysteem
In het voorjaar van 2000 introduceerde DCAG een krachtig en zeer flexibel klantenspaarsysteem. Dit spaarplan houdt van iedere pashouder bij hoeveel er in de winkel besteed wordt. Wanneer de door de winkelier in te stellen spaargrens wordt bereikt kan met een eenvoudige handeling een 'uitkering' plaatsvinden. Zo kunt u bijvoorbeeld automatisch een vel met etiketten laten printen van personen die in een bepaalde periode (maand, kwartaal, jaar, u kiest) de limiet hebben bereikt. Zeer handig om te gebruiken voor een mailing waarbij u bijvoorbeeld iedereen een waarde-cheque stuurt die men in uw winkel weer kan verzilveren.
Ook kan men reeds bestaande spaarsystemen laten opgaan in het DC-spaarsysteem, door simpelweg de gespaarde punten mee te nemen naar uw nieuwe pasjes.
Personeelsbeheer
In de statistieken kunt u eenvoudig aflezen op welk uur of op welke dagen u de grootste omzet of de meeste klanten heeft. Hierop kunt u uw personeelsbeleid afstemmen.
Omzetgroepen
Op uw dagstaten worden alle verkopen al in de juiste omzetgroep geregistreerd. Zonder dat men er erg in heeft doet uw personeel al een flink stuk van uw financiele administratie. De BTW-bedragen kunt u zo uit de overzichten aflezen, dus of u nu maandelijks of per kwartaal aangifte voor de btw doet, de af te dragen btw op kasverkopen wordt perfect geregistreerd en zijn direct oproepbaar.
Kassa registratie
Kassa registratie.
Net als op een normale kassa geeft u ook hier het bedrag en een omzetgroep in. Echter: de mogelijkheden voor uitsplitsen is vele malen groter. Zo kunt u bijvoorbeeld een artikel ingeven door een nummer in te tikken (1-8 voor de groepen of 11-999 voor een gespecificeerd artikel), u kunt een artikelcode opzoeken door met de F4 en F5 toetsen door uw artikelbestand te bladeren of u kunt zelfs een artikel ingeven door simpelweg een paar letters van het woord in te tikken (VA geeft bijvoorbeeld Vaas, Valentijnshart en Valkenburg, bezorgkosten als mogelijkheden). Zaken die met een conventionele kassa niet mogelijk zijn.
Barcode
De kassa ondersteunt het gebruik van een barcodelezer. Deze kan enerzijds gebruikt worden voor het spaarsysteem, anderzijds kunt u besluiten bepaalde produkten te gaan inscannen. Voor die laatste optie dient u dan wel zelf de labels te printen.
koppeling
Indien een klant een kontantbon op naam wilt, kunt u de klantgegevens uit uw DC Bloem administratie aanspreken. De kassa print dan een keurige BTW-bon met de klantgevens erboven. In de toekomst zal de koppeling met het DC Bloem of DC Groot-pakket nog verder worden uitgebreid.

Profiel pakket
Ontwikkeld vanuit de visie dat een complete kassa inclusief computersysteem niet duur hoeft te zijn! Dit kasregister biedt u ongekende mogelijkheden!
Sinds 1997 is het kassasysteem in gebruik. De ervaringen van de eerste gebruikers zijn in alle facetten van de kassa terug te vinden, wat geresulteerd heeft in een zeer gebruiksvriendelijk en efficient kassasysteem.
Het kasregister-systeem is geschikt voor ieder verkooppunt waar geen gebruik wordt gemaakt van vaste voorraden. Hierbij valt te denken aan bloemisterijen, cafetaria's, groentewinkels, brood- en banketwinkels, kapsalons, juweliers en cafe's. In dergelijke zaken beheert men doorgaans geen grote voorraden en is er dus geen behoefte aan een gecompliceerd en duur voorraadbeheer.
DC Kassa geeft u op een snelle en eficiente manier zeer veel informatie (zie modules).


Onerzoeksbureau GBNED