Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 23-12-2023
Pakket Factory 4 Future
Omschrijving De slimme totaaloplossing onderhoud, productie en energie
Leverancier Factory 4 Future
Detailinformatie leverancier...
Website Factory 4 Future
Prijsmodel
Taal pakket NED/ ENG/ DU
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Macintosh os
Microsoft Windows
Pakketsoorten - ERP-systemen
- Onderhoud en service - Field Service software
- PLM / PDM
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Smart Maintenance
Het is de droom van elke Technische Dienst om het productieproces storingsvrij te laten verlopen. Factory 4 Future stelt jullie in staat om met de hulp van sensoren (potentiële) mankementen op te sporen. Zo kunnen jullie de gevonden mankementen oplossen voor ze een storing worden. Voorkom onnodige stilstand en ga voor maximale draaiuren.
Smart Production
Verkrijg met behulp van sensoren inzicht in jullie Technische Beschikbaarheid en OEE. Hoe effectief draaien jullie en wat kunnen jullie doen om dit nog verder te verhogen. Factory 4 Future verschaft jullie alle inzichten en handvatten die jullie nodig hebben om jullie productieprocessen te optimaliseren.
Smart Energy Factory
4 Future maakt verbruik en verspilling inzichtelijk. De sensoren verzamelen data. Hierdoor kunnen jullie vaststellen waar jullie verbruik naartoe gaat en waar onnodige energie verloren gaat. Dankzij dit inzicht kunnen jullie concrete verbeterplannen opstellen om te blijven voldoen aan de steeds strenger wordende wet- en regelgeving rondom het gebruik van grijze energie en op het gebied van klimaat. Zo werken jullie aan een duurzame bedrijfsvoering.

Profiel pakket
Verzamel en visualiseer data met de sensoren en software van Factory 4 Future. Factory 4 Future is er voor iedereen die processen slimmer en duurzamer wil laten verlopen. Of jullie nou zuiniger, efficiënter of zelfs meer willen produceren, onderhoud willen voorspellen of inzichten willen verkrijgen vanuit real-time data: bij ons zijn jullie aan het juiste adres. Veel keuzes worden gemaakt op basis van een vermoeden of onderbuikgevoel. Sensoren zijn sneller dan zintuigen, dus voordat je onderbuikgevoel begint te spelen, weet jij al hoe het ervoor staat. Zo kun je datagedreven keuzes maken, en rapportagemomenten met meetresultaten onderbouwen.


Onerzoeksbureau GBNED