Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 23-12-2023
Pakket Zenya
Omschrijving Kwaliteits- en risicomanagement software
Leverancier Infoland
Detailinformatie leverancier...
Website Zenya
Prijsmodel
Taal pakket NL | | EN | DE | FR
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Android
Browser (webbased)
Apple iOs
Pakketsoorten - Audit en data analyse
- BPM (Business Process Management)
- Document- / informatiemngt (DIS)
- GRC Compliancetools
- Kwaliteitszorgsystemen
- Risicoanalysetools
Branches Bouw > Algemeen (bouw- en installatiebranche)
Dienstverlening > Algemeen
Logistiek > Algemeen
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Zenya DOC
Met Zenya DOC, het documentmanagementsysteem (DMS) van Infoland, hebben professionals altijd en overal controle over informatiestromen. Zo werken ze altijd met juiste, relevante informatie zonder dat het hen moeite kost.
Zenya FLOW
Om als organisatie te leren en verbeteren, mag een krachtig incident management systeem niet ontbreken. Het eenvoudige en gebruiksvriendelijke meldsysteem Zenya FLOW is beschikbaar waar en wanneer een medewerker dit nodig heeft. Dit vergroot de meldingsbereidheid. Zenya FLOW is daarnaast ook uitermate geschikt voor het inrichten van diverse workflows. Het biedt flexibele mogelijkheden om eigen formulieren en workflows in te richten die passen bij jouw organisatie en processen.
Zenya CHECK
Steeds meer organisaties krijgen te maken met normen, richtlijnen en wet- en regelgeving, zowel intern als extern. Om hieraan te voldoen zijn vragenlijsten en checklists onmisbaar; van audits tot tracers en veiligheidsrondes tot evaluaties en voor elke meting of inspectie. Met Zenya CHECK, het slimme audit management systeem wordt je ondersteund met overzichtelijke planningen, automatische taakschema’s inclusief meldingen en duidelijke rapportages.
Zenya RISK
Organisaties willen in control zijn en het beste in zichzelf én de medewerkers naar boven halen. Dit kan niet zonder risicomanagement. Door het koppelen van risico’s aan organisatiedoelen, worden deze risico’s een kans voor jouw organisatie om te excelleren. Zenya RISK helpt organisaties om veiliger én efficiënter te werken, terwijl tijd en kosten bespaard worden. Zenya RISK is dé risicomanagement software die écht helpt.

Profiel pakket
Meebewegen met continue verandering is een vereiste om succesvol te zijn in een dynamische wereld. Als organisatie, als team én als professional.

Maak daarom kennis met Zenya: jouw persoonlijke assistent voor veiligheid en kwaliteitsmanagement. Van acties en taken die je eenvoudig start of afhandelt tot krachtige dashboards die in één oogopslag duidelijk maken waar je staat – en waar je nog kunt verbeteren.

Zenya is dé beste QHSE software voor zowel kwaliteitsmanagement als risicomanagement. Het is een modulair platform met alle tools die je hierbij kunt wensen: vier modules, uiterst krachtig alleen en samen nóg sterker. De basis werd meer dan 20 jaar geleden bij Infoland gelegd. Vandaag de dag krijg je met Zenya een eenvoudig te gebruiken, integraal kwaliteitsmanagement systeem. Een QHSE systeem dat al door meer dan 1 miljoen professionals dagelijks met veel plezier gebruikt wordt.

Zenya maakt jouw werkdag efficiënter en gemakkelijker.


Onerzoeksbureau GBNED