Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Bjorn Lunden

Datum bijgewerkt 25-12-2023
Pakket KING Finance
Omschrijving Online boekhouden
Leverancier Bjorn Lunden
Detailinformatie leverancier...
Website KING Finance
Prijsmodel KING Finance heeft 4 abonnementen. Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten kiest de ondernemer het abonnement dat het beste bij hem of haar past
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
- Verkoopadministratie
- Voorraad, artikel-, assortimentsbeheer
Branches
Pakket getest door

Gecertificeerd: J [ november 2018 ]
Door: Algemeen (voor diverse doeleinden)
Een ISO 27001 certificaat laat zien dat u de nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen onbevoegde toegang en wijzigingen van buitenaf.

Gecertificeerd: J [ december 2018 ]
Door: Algemeen (voor diverse doeleinden)
NEN 7510 (afgeleide van ISO 27001) is toegesneden op informatiebeveiliging binnen de gezondheidszorg.

Gecertificeerd: J
Door: BDO Nederland
Continue certificering door BDO Audit & It.

Gecertificeerd: J
Door: Samenwerkende RA en AA Accountants
Continue certificering

 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg https://kingsoftware.nl/functies-king-finance-bundels
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Bankieren
Handmatig overtypen of downloaden van banktransacties. Dat is niet meer nodig. Met de bankkoppeling in KING Accountancy importeer je heel eenvoudig je bankafschriften vanuit je zakelijke rekening. Deze afschriften worden vervolgens met één druk op de knop geheel automatisch verwerkt in je administratie.
Spitsfactuur
Stel, je verkoopt een product of dienst aan een klant en wilt een factuur opstellen. Ken je dan dat gevoel, dat het veel tijd in beslag neemt om alle gegevens op de factuur in te vullen? Met Spitsfactuur kun je heel eenvoudig factureren. Je kunt namelijk professionele (elektronische) facturen opmaken en versturen, met een QR-code. Uiteraard volledig voorzien van jouw eigen huisstijl.
Budgettering
Budgettering en controle op overschrijding van budgetten vormen een onmisbaar instrument voor kosten- en omzetbeheersing. Budgetteren met KING Accountancy betekent dat je, per grootboekrekening per periode per jaar, de budgetten kunt vastleggen in bedragen en aantallen.
Incasso
Met de module Incasso wordt automatisch een elektronisch incassobestand aangemaakt van de door jou geselecteerde openstaande posten in de administratie. Dit bestand kun je vervolgens inlezen in je telebankierprogramma, waarmee u de incasso-opdrachten naar je bank stuurt.
Btw-aangifte
Je btw-aangifte versturen naar de Belastingdienst? Met KING Accountancy of KING Finance hebben ondernemers de mogelijkheid zelf de btw-aangifte naar de Belastingdienst te versturen of dit door de accountant laten verrichten.
Activa Register
Uitgebreid activa-register, rekening houdend met aanpassing Belasting van 01-01-2007. Direct geïntegreerd met het boekingsprogramma.
Transitorische posten
De module transitorische posten is bedoeld om bepaalde opbrengsten- of kostenposten niet in een periode te laten vallen maar te spreiden over meerdere perioden en zelfs boekjaren. Denk hierbij aan een verzekeringsnota's die vooruitbetaald worden voor de komende 12 maanden.
Beveiliging
Internetboekhouden met KING Accountancy is op verschillende niveaus streng beveiligd. De verbinding tussen klant en accountant, maar ook de inlogprocedure is voorzien van de modernste beveiliging.
Vreemde valuta
Internationaal inkoop- en verkoopfacturen boeken en betalingen verrichten door te werken met vreemde valuta. Met vreemde valuta bepaal je zelf met welke munteenheden je wilt gaan werken.
Rekening Courant
Facturen automatisch herkennen en boeken in meerdere aan elkaar gekoppelde administraties.
Onkostendeclaraties
Onkostendeclaraties op een overzichtelijke manier indienen.
G-rekening
De module G-Rekening vereenvoudigt het administratieve proces rond het inlenen van personeel. In verband met de ketenaansprakelijkheidsregeling is het namelijk belangrijk dat je het risico van aansprakelijkheid voor sociale lasten zoveel mogelijk reduceert.
Digitaal dossier
Met Digitaal Dossier kun je alle documenten scannen en digitaal verwerken. Vervolgens zijn deze documenten altijd online beschikbaar. Per relatie kun je dus inzien welke facturen er zijn vastgelegd.
Financieel
Debiteuren-, crediteuren-, grootboekadministratie, waarbij meerdere boekjaren direct toegankelijk zijn. Alles wordt altijd direct verwerkt. Informatie is dus altijd direct beschikbaar.
Factuur2KING
Kost het je veel tijd om facturen handmatig te boeken? Met Factuur2KING worden je inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerkt. Door het maken van een foto met de KING LIVE App of door je facturen te e-mailen naar je persoonlijke Factuur2KING e-mailadres.
Verkoop
KING Finance biedt u de mogelijkheid om uw facturatie eenvoudig en snel uit te voeren. KING Finance kent dan ook een flexibele facturering van artikelen en diensten. Na het invoeren van een order kunt u een factuur afdrukken. Journaalposten worden automatisch in de financiële administratie bijgewerkt. KING Finance beschikt over een aantal standaard factuurlayouts.

Profiel pakket
Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd besteden aan je boekhouding en je focussen op ondernemen. Automatiseer je administratie en ervaar het gemak met de online boekhoudsoftware van KING Software. Profiteer van de automatische bankkoppeling, snel betalingen voldoen en e-facturen versturen, inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerken en optimaal samenwerken met je accountant. Zo houd je tijd over voor belangrijke zaken én heb je altijd actueel inzicht in je financiën.

Waarom KING Finance?
Het versturen van e-facturen bespaart tijd en geld. Een e-factuur vergt minder handelingen én wordt eerder betaald. Met Spitsfactuur verstuur je eenvoudig e-facturen. Je kunt beslissingen nemen op basis van data en cijfers in plaats van alleen gevoel, door realtime inzicht in de financiële situatie van je bedrijf. Daarbij koppel je KING Finance gemakkelijk aan meer dan 250 branchegerichte softwarepartners om een nog grotere automatiseringsslag te behalen.

Berichten met [ KING Finance ]

Nieuwe KING Live App voor meer boekhoudgemak met KING Finance (09-02-2024)
We introduceren met trots de nieuwe KING Live App! Vereenvoudig je boekhouding met geavanceerde functionaliteiten zoals automatische factuurverwerking. Ontdek de nieuwe look en geniet van een vlotte boekhoudervaring.
Bron: KING Software

Nieuwe add-on van KING Software maakt bestandsuitwisseling tussen accountant en klant eenvoudiger (01-02-2023)
Een nieuwe add-on voor accountants, maakt het mogelijk om razendsnel bestanden te delen met de klant. Deze worden vervolgens opgeslagen op één centrale plek, zodat je nooit een bestand hoeft te zoeken óf verliest
Bron: KING Software

Webinar (13 en 20 dec 2022) over WKR: biedt grip op de vrije ruimte in 2023 (06-12-2022)
Om grip te houden op de vrije ruimte en overschrijding te voorkomen, kent KING Finance de ‘online werkkostenregeling’ als optionele functionaliteit. Hiermee is het eenvoudig om werkkostendossiercodes toe te voegen aan de administratie. Als gebruiker zie je niet alleen hoeveel je nog kunt besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen, maar worden deze direct administratief verwerkt.
Bron: KING Software

Boekhoudsoftware middelgroot: aanzienlijke verschillen in standaard ondersteuning robotic accounting (19-10-2022)
Bij de aanschaf van een boekhoudpakket is vandaag de dag “robotic accounting” het belangrijkste selectiecriterium. We hebben onderzoek gedaan naar de mate waarin boekhoudsoftware voor ondernemingen in het segment “middelgroot” robotic accounting functionaliteit ondersteunt. Voor de volgende toepassingen: AFAS Profit, Exact Globe+, KING Finance, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Oracle NetSuite, Twinfield en Visma.Net.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Terugblik en presentaties Seminar RPA en Robotic accounting op 12 oktober 2022 (12-10-2022)
Op woensdag 12 oktober 2022 heeft voor de 5e maal het "Seminar RPA en robotic accounting" plaatsgevonden te Hoevelaken. Met als centraal thema "Boekhoudsoftware middelgroot en de ondersteuning van robotic accounting". In hoeverre ondersteunen AFAS Profit, Exact Globe+, KING Finance, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Oracle NetSuite, Twinfield en Visma.Net Robotic accounting.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Boekhoudsoftware middelgroot: robotic accounting (12-10-2022)
Met dit onderzoek richten we ons op boekhoudsoftware middelgroot en de mate waarin functionaliteit op het gebied van robotic accounting aanwezig is. Het gaat dan om AFAS Profit, Exact Globe+, KING Finance, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Oracle NetSuite, Twinfield en Visma.Net.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

De rebranding van KING Software: een uniek kijkje achter de schermen (25-03-2022)
KING Software is ontstaan uit het samengaan van drie softwarebedrijven. Benieuwd wat er allemaal bij zo’n proces komt kijken en hoe we op onze nieuwe naam zijn gekomen? Wij vertellen het je graag.
Bron: KING Software

TriFact365 en koppelt nu ook met KING Accountancy en KING Finance, voorheen iMUIS Online (14-06-2021)
Als ondernemer en accountant kun je vanaf nu nog sneller en nog eenvoudiger je boekhouding voeren! King Software en TriFact365 hebben het partnership verder uitgebreid en een koppeling gerealiseerd tussen KING Accountancy & KING Finance (voorheen iMUIS Online) en de webapplicatie van TriFact365 voor realtime digitale factuurverwerking.
Bron: TriFact365

iMUIS Online wordt KING Accountancy en KING Finance (05-05-2021)
iMUIS Online krijgt een nieuwe naam: KING Accountancy voor onze oplossingen specifiek gericht op accountants en KING Finance speciaal voor ondernemers. Met deze twee nieuwe namen is het onderscheid tussen onze beide producten duidelijker en is er meer eenheid in de productnamen van het KING Software productportfolio. Bovendien is het een logische vervolgstap na het aanpassen van onze handelsnaam naar KING Software.
Bron: King SoftwareOnerzoeksbureau GBNED