Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 29-08-2022
Pakket Calculatiesoftware
Omschrijving Calculatiesoftware voor de bouw
Leverancier 2Jours BV
Detailinformatie leverancier...
Website Calculatiesoftware
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Projecten/werkorders > Calculatie software
Branches Bouw > Algemeen (bouw- en installatiebranche)
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Profiel pakket
(1) Calculatie - Op een eenvoudige, efficiënte en vooral snelle wijze calculeren: dat is het doel van onze calculatiesoftware voor de bouw. We hebben een basismodule gecreëerd waarin u eenvoudig calculaties maakt, maar ook een plek om uw uittrekstaten toe te voegen en professionele rapportages te maken. Voor het calculeren van specifieke projecten hebben we diverse kozijn- en combi-modules. Door voor een groot aantal combi’s de kostenposten al klaar te zetten, helpen we u tijd te besparen.

(2) Planning - Bij het uitvoeren van projecten in de bouw hoort ook een planning. Daarom heeft 2Jours diverse planningsmodules aan de online software toegevoegd. Met de planningsmodule kunt u op basis van uw calculatie eenvoudig een planning maken. Dit kan een projectplanning zijn, maar ook een personeelsplanning. Door alles in één systeem te bundelen worden de planningen automatisch gegenereerd én aangepast als er wijzigingen zijn, wat veel tijd bespaart.

(3) Projectbewaking - Naast onze calculatiesoftware bieden we ook modules aan waarin u de projectbewaking eenvoudig en efficiënt kunt bijhouden. In hetzelfde systeem als uw calculatie, zodat u alles op één plek gebundeld hebt.

Berichten met [ Calculatiesoftware ]

Online bouwadministratie tool DEDDO officieel gelanceerd (22-03-2023)
DEDDO, het digitale gereedschap waarmee zelfstandige ondernemers in de bouw hun bouwadministraties organiseren, is vandaag officieel gelanceerd door management-, advies- en softwarebedrijf Brink. DEDDO biedt zzp’ers een eenvoudige calculatie-, offerte- en facturatieoplossing aan, waardoor zij meer tijd overhouden voor hun passie: bouwen.
Bron: DEDDO

Ennatuurlijk kiest voor calculatiesoftware van Acto (13-07-2021)
Warmtebedrijf Ennatuurlijk heeft recent gekozen om te gaan calculeren met ActoCalculatie, de online calculatiesoftware van Acto. Zij zochten een oplossing voor het maken van kostencalculaties voor het aanleggen van warmteleidingen, de bijbehorende aansluitingen, afleverstations en opwekmachines, waarmee een realistische risicobegroting en terugverdientijd kan worden vastgesteld.
Bron: Acto

Leerlingen ROC Gilde Opleidingen gaan calculeren met ActoCalculatie (21-07-2019)
De leerlingen van het regionale opleidingscentrum (ROC) Gilde uit Roermond gaan in het nieuwe schooljaar calculeren met ActoCalculatie. De jonge vakmensen leren op deze manier werken met praktijkgerichte software die ook bij toekomstige werkgevers veelvuldig gebruikt wordt.
Bron: Acto InformatiseringOnerzoeksbureau GBNED