Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 05-01-2023
Pakket Coachview - Online Cursusadministratie Software
Omschrijving Compleet en online cursusadministratie systeem
Leverancier Coachview Cursusadministratie Software
Detailinformatie leverancier...
Website Coachview - Online Cursusadministratie Software
Prijsmodel
Taal pakket NL/DE/EN/FR
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Cursus- en opleidingenadministratie
Branches Dienstverlening > Algemeen
Pakket getest door

Gecertificeerd: J [ 01-07-2010 ]
Door: Microsoft (certificeerder)
Media 2010 is het online cursusadministratiesysteem Coachview.net wederom met goed gevolg door de audit-commissie van Microsoft gekomen en mag het blijvend hetetiket 'Microsoft Certified' dragen.

Gecertificeerd: J
Door: Microsoft (certificeerder)
Eind maart 2008 is het online opleidingsadministratiesysteem Coachview.net met goed gevolg door de audit-commissie van Microsoft gekomen en mag het het etiket 'Microsoft Certified' dragen.

 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
Verkoop+facturering
Verkopen en factureren. Het zijn twee afzonderlijke processen die uiteraard veel met elkaar van doen hebben. Daarom zijn ze binnen de online cursusadministratie van Coachview.net ondergebracht in een module.

Acties
Met deze module maakt, bewaakt en beheert u alle te ondernemen acties rondom uw opleidingsadministratie.

Bedrijven & Personen
De module Bedrijven + Personen is een modern relatiebeheerprogramma waarmee u niet alleen gegevens van uw relaties kunt beheren, maar waarmee u gegevens vooral ook kunt gebruiken. Bijvoorbeeld dus voor een gepersonaliseerde mailing aan een doelgroep die voldoet aan uw zoekcriteria.
Managementinformatie
Deze module schotelt u met slechts enkele muisklikken alle informatie voor die uit de opleidingsaddministratie zijn te onttrekken. Coachview.net is uw objectieve en betrouwbare analyticus. Aan u vervolgens om conclusies te trekken en uw beleid daar eventueel op aan te passen.
Coachview.net presenteert u de gegevens zowel in grafieken als in heldere, leesbare overzichten, die u zelf naar eigen voorkeuren in kunt richten.
Documenten
Met deze module maakt, bewaart en beheert u documenten die zijn gerelateerd aan uw opleidingsadministratie. Dat kunnen brieven zijn, emails, uitnodigingen, deelnemerslijsten, certificaten, enz.

Competentie managm.
Competentie-eisen.


Coachview.net ondersteunt u praktisch met het definieren van de gestelde competentie-eisen; vanuit de organisatie, een afdeling of zelfs vanuit een specifieke functie. Vervolgens kunt u aangeven wat er moet gebeuren indien een medewerker nog niet aan het vereiste competentieniveau voldoet. Denk aan het volgen van bepaalde opleidingen of het uitvoeren van gerichte acties.

Mailing Master
Maling Master is een hulpprogramma waarmee u binnen uw cursusadministratie snel – per post of per mail – een mailing uitstuurt, zoals een uitnodiging naar alle deelnemers aan een cursus. Enkel een kwestie van document en doelgroep selecteren.

Planningsmodule
Deze module geeft u overzicht op drie niveaus:

Overzicht in cursusplanning
Zijn er nog plaatsen vrij? Is een training overboekt? Zijn er dubbelboekingen?

Overzicht in beschikbaarheid docenten
Met een druk op de knop ziet u middels een vsiueel planbord welke docenten reeds zijn ingepland en welke nog vrij zijn om een extra cursus te geven.

Overzicht in beschikbaarheid locaties
Met een druk op de knop ziet u welke locatie nog beschikbaar is voor cursussen, trainingen of seminars
Opleidingen
Deze module vormt de kern van het programma. Het is het onderdeel waarmee u uw volledige administratie van opleidingen, cursussen, seminars en trainingen daadwerkelijk handen en voeten geeft. De module waarmee u eindelijk die gewenste professionaliseringsslag maakt.

(Online) Evalueren
U wilt de kwaliteit van uw dienstverlening monitoren en voert daarom evaluaties uit van uw cursussen, opleidingen, workshops, etc. De Evaluatiemodule van de opleidingssoftware Coachview.net ondersteunt dit proces op zeer efficiënte en praktische manier.
Webaanvraag
Inschrijvingen via uw website automatisch verwerken als standaard onderdeel van uw cursusadministratie - efficiënt en minder foutgevoelig.

Profiel pakket
Coachview.net is online software waarmee u uw cursusadministratie op professionele wijze handen en voeten geeft. Een programma waarmee u snel en eenvoudig alle gegevens beheert die betrekking hebben op de cursussen, opleidingen, trainingen en seminars die uw medewerkers volgen of die u voor uw klanten organiseert.
Coachview.net is speciaal ontwikkeld voor cursusbureaus en HR-/opleidingsafdelingen. Een gebruiksvriendelijk programma waarmee u overzicht in uw cursistenadministratie creeert, opleidingsgerelateerde kosten inzichtelijk maakt, grip krijgt op de cursusplanning en onmisbare managementinformatie oplevert.
Coachview.net is een 'web based applicatie' die u niet op uw netwerk hoeft te installeren. Ook wel 'Software as a Service' geheten. Dat betekent dat het cursusadministratiesysteem op een externe en zwaar beveiligde server draait. Om van het programma gebruik te maken, maakt u verbinding met het internet en logt u met uw code in het programma in.
Groot voordeel van dit concept is dat er geen hoge investering in aanschaf van een licentie gevraagd wordt: u betaalt een transparant tarief per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers en toegepaste modules.


Onerzoeksbureau GBNED