Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

Twinfield Boekhouden werkt nu naadloos samen met de debiteurenbeheersoftware van Payt

Plaatsingsdatum 05-07-2020
Berichtdatum 3 juli 2020

Wolters Kluwer Tax & Accounting in Nederland kondigt aan dat zijn innovatieve, digitale cloudoplossing Twinfield Boekhouden nu naadloos samenwerkt met de debiteurenbeheersoftware van Payt. De samenwerking tussen Wolters Kluwer, Tax & Accounting Nederland en Payt levert een oplossing op voor zowel accountants als ondernemers om de financiële gezondheid van bedrijven te ondersteunen. Centraal in deze samenwerking staat het doel van snellere betaling, een duidelijk overzicht en ruimte voor persoonlijk contact met de debiteur. Waar gestructureerd debiteurenbeheer mogelijk duur en tijdrovend is en vaak niet de hoogste prioriteit heeft, biedt deze nieuwe koppeling met Payt de weg naar een korter en succesvoller betalingsproces.

Hoe de oplossing werkt
De koppeling van Twinfield Boekhouden met Payt is heel eenvoudig te activeren. De complete digitale oplossing wordt dagelijks automatisch gevoed vanuit de online boekhouding, waarna een overzichtelijk dashboard direct laat zien welke debiteuren aandacht verdienen. Payt herinnert debiteuren automatisch aan de openstaande facturen. De debiteuren bepalen zelf het proces, de doorlooptijd, de communicatiemiddelen en betalingsmogelijkheden. Daarnaast faciliteert Payt interne berichtenuitwisseling en dialoog met klanten door middel van een geavanceerd communicatiesysteem.

Meer informatie.


Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Creditmanagement en Incasso, Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing, Branche > Juridisch, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Wolters Kluwer Tax & Accounting

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED