Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Uniconta verwerkt automatisch banktransacties in de boekhouding door koppeling met Bizcuit

Plaatsingsdatum 04-02-2021
Berichtdatum 4 februari 2021

Uniconta is een 100% cloud based ERP/Accounting systeem dat bedrijven efficiënter en winstgevender laat opereren. Het systeem is gebaseerd op de laatste Microsoft-technologie en is gemakkelijk te integreren in elke bestaande IT-omgeving. Daarnaast is het op een dusdanige manier ontworpen dat het naar eigen behoefte kan worden aangepast. Uniconta heeft daarmee een intuïtief systeem dat voldoet aan alle behoeften in de boekhouding, supply chain en voor projecten.

Voor de ondersteuning van de financiële administratie heeft Uniconta een koppeling met Bizcuit gerealiseerd. Dankzij deze koppeling worden banktransacties opgehaald en ingelezen in Uniconta. Zo hebben Uniconta-gebruikers een beter en up-to-date inzicht in hun financiële status en besparen ze veel tijd en moeite met het voeren van de administratie.

Met Uniconta bieden we een toegankelijk en simpel te gebruiken ERP platform, zonder concessies te doen aan de functionaliteit. Het platform is opgebouwd uit de nieuwste technieken, zowel aan de voorkant als de achterkant. Met de komst van Bizcuit wordt Uniconta nog toegankelijker in gebruik en wordt het nog makkelijker voor klanten om efficiënt hun administratie te voeren.” Matthijs van der Meulen – Operationeel directeur Uniconta.

Bizcuit maakt de financiële administratie zo leuk en makkelijk mogelijk voor zakelijke toepassingen. Geen gedoe met verschillende tools. Alle documenten, bankrekeningen en betaalopdrachten in één app. Zo heb je als ondernemer meer tijd om te doen waar je echt goed in bent: ondernemen.

Categorie(n) Soort > ERP, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, PSD2, Tech startups, Branche > Financials, Robotic (accounting), ICT Innovatie, Soort > Boekhoudsoftware, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Bizcuit en Uniconta
Internet URL Bizcuit en Uniconta

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Bizcuit geselecteerd als finalist bij de Computable Awards 2021 [05-07-2021]

SnelStart klanten koppelen nu eenvoudig alle Nederlandse banken via Bizcuit [24-06-2021]

Voorkom fraude en fouten in betalingen met de IBAN-Naam Check [03-06-2021]

Koppel Mollie aan Bizcuit en ontvang je Mollie transacties automatisch in je boekhouding [01-06-2021]

HoorayHR wordt de eerste mini app partner van Bizcuit [18-03-2021]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED