Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Exact investeert in dienstensector met overname van Gripp

Plaatsingsdatum 08-04-2021
Berichtdatum 8 april 2021

Exact neemt softwarebedrijf Gripp over. Gripp levert Software-as-a-Service (SaaS)-bedrijfssoftware aan professionele dienstverleners. De overname breidt het aanbod van Exact voor de zakelijke dienstverlening enorm uit. Deze overname is in lijn met Exact’s ambitie om verder te groeien in de dienstensector.

Focus op dienstensector
Met de toevoeging van Gripp aan het ruime dienstenportfolio van Exact, waaraan ook Software Gemak (het voormalige Unit4 Bedrijfssoftware - overname van eind 2020) recent is toegevoegd, heeft Exact nu een oplossing voor een breed scala aan dienstverleners. Gripp is de perfecte aanvulling op het bestaande portfolio van Exact en is een krachtige versterking van de positie van Exact in de dienstensector.

De Professional Services Automation (PSA)-oplossing van Gripp bestaat onder meer uit een CRM-module en gespecialiseerde modules voor urenregistratie, facturatie van (deel)projecten, projectmanagement, inkoopmanagement en HR-management. PSA is de internationale term om het segment van automatisering van zakelijke dienstverlening aan te duiden. Gripp bedient 1.700 klanten vanuit Tilburg.
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Branche > Financials, Soort > Projectmanagement en -planning, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding Exact Software / Gripp
Internet URL Exact Software / Gripp

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Exact Globe+ zet nieuwe standaard voor ERP: intuïtieve interface en fundering voor cloud en AI-oplossingen [03-11-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED