Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Exact Globe+ zet nieuwe standaard voor ERP: intuïtieve interface en fundering voor cloud en AI-oplossingen

Plaatsingsdatum 03-11-2020
Berichtdatum 3 november 2020

Softwarebedrijf Exact kondigt tijdens Exact Live de release van Globe+ aan, een nieuwe oplossing die voortbouwt op Exact’s toonaangevende ERP-oplossing Exact Globe. Globe+ is gebruiksvriendelijker, op technologisch vlak compleet vernieuwd en beter voorbereid op updates in de toekomst.

Gebruiksvriendelijk en toekomstbestendige fundering
Met de ontwikkeling van Globe+ legt Exact een fundering die connectiviteit met mobiel, de cloud en AI-services mogelijk maakt. Zo kunnen nieuwe technische mogelijkheden nu en in de toekomst eenvoudiger worden geïmplementeerd. De interface is bovendien intuïtiever dan ooit, zodat gebruikers van de huidige software zonder extra training met de nieuwe oplossing uit de voeten kunnen. Meer dan negentig engineers werkten de afgelopen twee jaar aan de nieuwe software.

Complete oplossing
Exact heeft al sinds jaar en dag ‘Exact Globe’ op de markt als gerenomeerd finance & ERP-systeem, met ongeveer 13.000 ondernemingen die de software gebruiken. De introductie van Globe+ belooft een complete oplossing voor alles rondom finance en ‘Enterprise Resource Planning’ (ERP) die ook na 2020 nog lange tijd toekomstvast is voor ondernemers van middelgrote (internationale) MKB-bedrijven.

 

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, ICT Innovatie, Soort > ERP
Bronvermelding Exact Software
Internet URL Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED