Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

KING Software noemt 3 voorspellingen voor 2022: Meer groei, meer automatisering

Plaatsingsdatum 06-01-2022
Berichtdatum 6 januari 2022

Met de komst van een nieuw jaar waarin we nog vrij ver van het ‘oude normaal’ zitten, is het aan de ondernemer zelf om hoopvol naar de toekomst te blijven kijken. Om te blijven denken in oplossingen, zelfs tijdens uitdagingen. Ons advies? Durf strategische stappen te zetten en zet meer in op de automatisering van je terugkerende bedrijfsprocessen. Of je nu accountant, zakelijk dienstverlener, handelaar of producent bent. Jouw toekomst, heb je nog altijd zelf in de hand.

Online werken en realtime inzicht
Werken op afstand, gegevens en bestanden opslaan in een Cloud-omgeving, klanten realtime inzicht kunnen bieden, digitalisering en automatisering. Ook komend jaar zullen we hier nog steeds veel mee te maken krijgen. Het nieuwe werken biedt echter uitkomsten voor beroepen die ook op afstand uitgevoerd kunnen worden. De zakelijke dienstverlening groeit bijvoorbeeld met behulp van deze toepassingen fors in 2022. Volgens economen laat deze sector met een verwachtte groei van 4.5% de coronapandemie gewoon achter zich. Werk je in deze branche? Dan kun je dus een goed jaar verwachten.
Met onze oplossingen voor de zakelijke dienstverlening blijf je aan kop, zelfs wanneer iedereen in je branche keihard groeit.

Meer automatisering binnen de Accountancy
De accountants? Zij wennen na twee uitdagende jaren steeds meer aan hun nieuwe rol als sparringpartner van de ondernemer. Tijdens economische onzekerheden groeit de accountant die proactief weet te adviseren en die meekijkt tijdens strategische beslissingen. Het is hierdoor belangrijker dan ooit om voldoende tijd te hebben, waarin je als accountant die meerwaarde kunt bieden door gericht te adviseren. We verwachten dan ook dat de accountants die nog veel handmatig werk verrichten, in het nieuwe jaar kiezen voor slimme automatisering. Een nieuw jaar biedt vaak nieuwe kansen, inzichten en het verlangen om te innoveren.
Ben jij toe aan een oplossing die volledig is afgestemd op de behoeften van de Accountant van Vandaag? KING Accountancy werd samen met accountants én hun klanten ontwikkeld. Ideaal dus voor het kantoor met groeiambities in 2022

(Ver)kopen op afstand blijft ‘booming business’
Meer e-commerce, meer click & collect en opnieuw een groei qua webshops. Waar veel ondernemers ervoor kiezen om hun fysieke winkels te sluiten en online verder te gaan, krijgt de e-commerce een regelrechte boost. Wie hierbij de beste service weet te bieden, ziet vaker dat de spullen in een winkelmandje ook echt afgerekend worden. Denk hierbij aan een snelle levering, een overzichtelijke webshop en een volledig geautomatiseerd magazijn voor een snelle afhandeling van bestellingen. Ook in het aankomende jaar – en ver daarna, zullen we het Internet aanklikken om te shoppen. Je kunt hier als ondernemer op inspelen door te kiezen voor een slim magazijn. Bijvoorbeeld met behulp van onze eigen KING WMS-apps.

We hebben misschien geen glazen bol, maar we leerden een hoop van de laatste twee jaar.
Hierdoor weten we dat je juist nu de durf moet hebben om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
Zoals we eerder al zeiden, jouw toekomst heb je zelf in de hand. KING Software helpt je met verschillende software-oplossingen om nóg slimmer te ondernemen in het komende jaar.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, Branche > Financials, Branche > Detailhandel & Horeca, ICT Innovatie
Bronvermelding King Software
Internet URL King Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED