Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Software als onderdeel van succes bij Van de Ven Accountants en Adviseurs

Plaatsingsdatum 20-09-2022
Berichtdatum 20 september 2022

Met ruim 75 jaar ervaring op het gebied van accountancy, administratie en advies is Van de Ven Accountants | Adviseurs een begrip in Sint-Oedenrode. 35 bevlogen medewerkers bedienen dagelijks een brede regionale klantenkring uit diverse sectoren. Voor klantbeheerder Erik Hoppenbrouwers staat vooral de klant centraal. Hij neemt hen dan ook graag mee in de mogelijkheden van KING Accountancy. “De eerste reactie als we de mogelijkheden laten zien, is dat onze klanten heel verbaasd zijn over wat er eigenlijk allemaal kan met de software.” vertelt hij. “We digitaliseren zowel de inkoopfacturen, verkoopfacturen en de bank. We nemen de administratie als het ware over”.

Digitaal samenwerken voor een langdurige werkrelatie
Een klant die zich prettig voelt bij het kantoor dat hij gekozen heeft, zal niet snel denken aan overstappen. De manier waarop er mét de klant gewerkt wordt, speelt hierin een belangrijke rol. “Het mooie van KING Accountancy is dat je op een digitale manier samenwerkt met je klant. Als klant kun je je administratie volledig aan ons over laten. Je levert je bestanden digitaal aan en wij zorgen voor de verwerking” aldus Jeroen van Dooren, vennoot bij Van de Ven Accountants | Adviseurs.

Doordat medewerkers hierdoor minder handmatig werk uitvoeren, blijft er tijd over om te investeren in de klantrelatie en hen te voorzien van waardevolle adviezen. Juist nu de accountancy als sector met meerdere uitdagingen kampt, zoals het vinden en vasthouden van goed personeel, is automatisering belangrijker dan ooit. “Als kantoor willen we heel proactief bij onze klanten betrokken zijn. Signaleren zonder dat je zelf moet gaan zoeken, maar dat dat geautomatiseerd kan is dan een uitkomst” vertelt vennoot Jack Biemans hierover.

Een rooskleurige toekomst voor de branche
Ik zou bedrijven die op zoek zijn naar financiële software zeker KING Software adviseren. Ook met de toekomstvisie die KING Software zelf uitstraalt, zijn we er echt van overtuigd dat het voor de toekomst ook een prima keuze is.” aldus Jack Biemans.

Meer weten over de ervaringen van Van de Ven Accountants | Adviseurs met KING Accountancy? Bekijk dan hier de testimonial video.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding KING Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Het einde van papierwerk: hoe automatische factuurverwerking het verschil maakt [16-05-2023]

Accountants en duurzaamheid: hoe jouw rol van belang is bij het verduurzamen van het mkb [10-05-2023]

KING ERP Financieel: 3e generatie van financiële API is af [08-04-2023]

Nieuwe add-on van KING Software maakt bestandsuitwisseling tussen accountant en klant eenvoudiger [01-02-2023]

NOOVI introduceert 5 nieuwe KING ERP uitbreidingen voor groothandel en B2B [08-12-2022]


Onerzoeksbureau GBNED