Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Main verwerft een meerderheidsbelang in WeFact

Plaatsingsdatum 31-01-2023
Berichtdatum 31 januari 2023

Main Capital Partners (“Main”) kondigt vandaag de samenwerking aan met de Nederlandse facturatiesoftwarespecialist WeFact. Deze strategische samenwerking is gevormd om gezamenlijk de nationale en internationale groei van WeFact te versnellen. Geleid door het management en ondersteund door de expertise van Main binnen de internationale softwaremarkt, zal WeFact haar marktpositie versterken en het productportfolio verder ontwikkelen, om een nog grotere toegevoegde waarde te leveren aan haar klanten en partners.

WeFact, opgericht in 2005 en gevestigd in Eersel, Nederland, is een moderne SaaS facturatie software provider, die het versturen van facturen, het opstellen van offertes en het verwerken van inkoopfacturen faciliteert, zodat klanten continu inzicht en controle houden over hun administratie. Met een go-to-market-strategie gericht op productgestuurde groei bedient WeFact meer dan 10.000 klanten in Nederland, België en tal van andere Europese landen. Meer dan 750 accountantskantoren treden op als wederverkoper voor WeFact en bevelen het aan als de ideale online facturatie- en administratieoplossing voor ondernemers.

Groeiversnelling
WeFact en Main zullen intensief samenwerken om zowel een nationale als internationale groeiversnelling te realiseren. De groeistrategie zal onder andere bestaan uit het verdiepen en verbreden van het productaanbod, het (inter)nationaal verkopen door het interne team en via partners, en het onderzoeken van mogelijkheden voor strategische overnames. Deze strategie zal gericht zijn op het versnellen van organische groei, waaronder het uitbreiden van het partnernetwerk en het versterken van de internationalisering. Daarnaast zal de organische groeistrategie worden versneld door selectieve strategische combinaties met andere marktspelers.
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Tech startups, Soort > (Elektronisch) factureren, SAAS, Cloud Computing, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding Main Capital Partners en WeFact
Internet URL Main Capital Partners en WeFact

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED