Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Decupere en Partners, actief in de Belgische accountancysector, kiest voor DMS van M-Files

Plaatsingsdatum 19-09-2023
Berichtdatum 19 september 2023

Decupere & Partners, actief in de Belgische accountancysector, heeft aangekondigd dat ze hebben gekozen voor M-Files als hun nieuwe Document Management Systeem (DMS). Deze strategische stap markeert een belangrijke ontwikkeling in hun voortdurende inzet voor het versterken van hun operationele efficiëntie en het verder optimaliseren van hun dossier- en klantbeheer. M-Files wordt geleverd door GeONE Belgium, specialist in het optimaliseren van document- en informatiemanagement.

Optimaliseren van klantdossiers en documentprocessen
M-Files is een gerenommeerd platform voor document management dat innovatieve optimalisaties biedt voor het beheer van dossiers, documenten en bedrijfsprocessen. Veel accountancykantoren kiezen M-Files vanwege het uniformeren van klantdossiers. Met de overstap naar M-Files streeft Decupere & Partners ernaar om hun documentbeheer te moderniseren en te stroomlijnen, wat resulteert in verbeterde toegankelijkheid, betere samenwerking tussen afdelingen en teams en een verhoogde productiviteit.

Platform- en partnerkeuze
M-Files onderscheidt zich door zijn unieke aanpak, gebaseerd op metadata, waardoor gebruikers documenten kunnen organiseren en vinden op basis van context en relevantie. Dit resulteert in een intuïtieve en effectieve manier van werken, waarbij documenten gemakkelijk kunnen worden gelokaliseerd. Voor de implementatie heeft Decupere & Partners gekozen voor GeONE als implementatiepartner.
  
  

Categorie(n) Audit, dossierbeheer en data analyse, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding GeONE
Internet URL GeONE

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Accountant- en advieskantoor BOFIDI kiest voor procesoptimalisatie met M-Files [29-03-2022]

Heijmans kiest voor M-Files geleverd door GeONE [24-06-2021]

CROP accountants & adviseurs optimaliseert dossierbeheer met M-Files [05-05-2021]

RAI Amsterdam kiest voor M-Files en GeONE [10-10-2019]

Ook BDO België kiest voor M-Files geleverd door GeONE [09-05-2019]


Onerzoeksbureau GBNED