Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Björn Lundén en KING Software zetten in op KYC-oplossing met de overname van Due Compliance

Plaatsingsdatum 12-12-2023
Berichtdatum 12 december 2023

Björn Lundén Group verbreedt haar productportfolio met hulpmiddelen voor het controleren van witwassen, KYC (know your customer) en risicobeoordeling. Dit wordt mogelijk door de overname van het in Stockholm gevestigde Due Compliance. Sinds 2022 maakt KING Software deel uit van de Björn Lundén groep, met als investeerder Main Capital, en verbreedt hiermee ook haar productportfolio.

"Ik ben blij te kunnen mededelen dat Due Compliance deel gaat uitmaken van de Björn Lundén Group. Samen kijken we uit naar het helpen van meer accountants en boekhoudkundige adviseurs bij het naleven van de Wet ter voorkoming van witwassen (Wwft)", zegt Ulf Bokelund Svensson, CEO van Björn Lundén.

Met de overname van Due Compliance wordt het eenvoudiger om voor zowel bestaande als nieuwe klanten van KING Software te voldoen aan de Wet ter voorkoming van witwassen en kunnen in de toekomst meer mensen geholpen worden om te voldoen aan de witwasrichtlijn.

De tools van Due Compliance zijn ontwikkeld door juristen. Sinds 2019 hebben zij al bijna 400 bedrijven en duizenden gebruikers geholpen om te voldoen aan de Witwaswetgeving. Het bedrijf heeft ook op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld specifiek voor accountants en boekhoudkantoren.

"We zijn trots dat we in een paar jaar een unieke en toonaangevende tool voor KYC hebben kunnen creëren, die geschikt is voor accountants- en boekhoudkantoren. We hebben nu de perfecte partner gevonden in Björn Lundén Group om verdere stappen te zetten in de ontwikkeling van ons bedrijf en onze diensten uit te breiden naar nog meer mensen. We kijken ernaar uit om onze plannen en ideeën te realiseren samen met het sterke team en merk van Björn Lundén", zegt Petter Flink, mede-oprichter en CEO van Due Compliance.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Branche > Financials, Soort > Practice management software (en uren), Branche > Juridisch, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding KING Software
Internet URL KING Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED