Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

BCS, leverancier van HRM- en Payroll software, doet overname van Online Academie

Plaatsingsdatum 09-01-2024
Berichtdatum 9 januari 2024

BCS HR Software, software specialist in Human Resource Management ("HRM") en Payroll software, kondigt de overname aan van Online Academie, leverancier van Learning & Development software. Deze strategische stap sluit aan bij de strategie van BCS om klanten te ondersteunen gedurende het gehele HR traject. De combinatie met Online Academie markeert de zesde acquisitie sinds de strategische samenwerking met Main Capital Partners in april 2022.

Met meer dan 45 jaar ervaring in de sector is BCS een vertrouwde partner voor bedrijven van elke omvang en biedt een complete HR & Payroll oplossing die onder andere verzuim- en salarismanagement, flexibele arbeidsvoorwaarden, personeelsadministratie en talentmanagement omvat. BCS levert haar HR en payroll oplossingen en diensten aan de MKB markt in Nederland en België en bedient klanten als Decathlon, Vattenfall en Argenta, maar ook lokale overheden en academische ziekenhuizen.

Online Academie, gevestigd in Berlicum, Nederland, is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven op het gebied van Learning & Development en richt zich daarbij op uiteenlopende sectoren zoals de overheid, accountancy, gezondheidszorg en industrie. Dit wordt gefaciliteerd via een intern ontwikkeld leerplatform genaamd 'mijnLMS'. Het SaaS-platform biedt een geïntegreerd leerportaal voor organisaties om trainingsprocessen te beheren en te automatiseren en biedt centrale toegang tot interne en externe leermiddelen. Klanten zijn onder andere Baker Tilly, RSM Netherlands, Hanos, Gemeente Tilburg en Gemeente Arnhem.

De overname positioneert BCS strategisch doordat de expertise van Online Academie kan worden ingezet om te voldoen aan de learning & development eisen van zowel profit als non-profit klanten. BCS' recente uitbreiding in België en in het talent management segment, gefaciliteerd door de overname van epowerhr in november 2023, sluit naadloos aan op Online Academie's Learning Management System (LMS) oplossingen. Deze strategische productuitbreiding stelt BCS in staat om end-to-end tracking en monitoring van de ontwikkeling van werknemers aan te bieden en creëert sterke cross-sell en upsell mogelijkheden binnen het bestaande klantenbestand. Deze overname versterkt BCS' toewijding aan innovatie en positioneert het bedrijf als de allesomvattende partner voor HRM en payroll software behoeften. De toevoeging van Online Academie's expertise markeert een belangrijke stap voorwaarts in het leveren van toegevoegde waarde aan klanten in verschillende sectoren.
  

Categorie(n) Soort > Cursus-, educatieve- en elearning software, SAAS, Cloud Computing, Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding BCS, Online Academie en Main
Internet URL BCS, Online Academie en Main

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED