Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Workfront introduceert Scenario Planner, voor bedrijfsbreed work management

Plaatsingsdatum 20-08-2020
Berichtdatum 19 augustus 2020

Prestatie-optimalisatie door vergelijking van de inzetmogelijkheden van mensen en middelen

Workfront, het work management platform voor ondernemingen, kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Workfront Scenario Planner, een nieuwe toepassing die leidinggevenden in staat stelt verschillende work management-plannen naast elkaar op te stellen en te vergelijken, en er zeker van te zijn dat mensen en middelen effectief en resultaatgericht worden ingezet.

Voor het eerst in de geschiedenis, zet Workfront Scenario Planner het intellectuele kapitaal van ondernemingen en het werk van kenniswerkers op de eerste rang - van strategische planning tot de uitvoering ervan.

Scenario Planner stelt bedrijven in staat herhaaldelijk en voortdurend te plannen, dwars door de organisatie, afdelingen en werkgroepen heen en van hoog tot laag, met gebruikmaking van ´wat als´-scenario´s, om de beste planningsmogelijkheden te bepalen. Workfront’s intuïtief te gebruiken platform met toepassingen voor bedrijfsbreed work management, biedt planners eenvoudig veel nieuwe mogelijkheden:

  • Scenario´s aanmaken en vergelijken - Tegelijk verschillende scenario´s aanmaken en overzien; tegen elkaar afzetten en vergelijken, en; de inzet van mensen en middelen verdelen over de belangrijkste initiatieven.
  • Knelpunten in menskracht uitlichten - Het bepalen van beperkingen wat betreft kenniswerkers en middelen in de werkplanning.
  • Marsroutes bepalen - Het aanmaken en vergelijken van scenario´s; het mogelijk maken van samenwerking en overeenstemming; en de uitvoering daarvan.
  • Planning tot een continuproces maken - Scenario Planner doet recht aan de dynamiek van modern kenniswerk en maakt planning-op-afroep mogelijk, als in een continuproces, waar dat nu nog vast zit in kwartaalplannen of erger. Bedrijven, werkgroepen / teams en medewerkers kunnen plannen en opnieuw plannen, precies wat nodig is om het gezochte succes een duw in de rug te geven.

Workfront ontwikkelde Scenario Planner in samenwerking met grote bedrijven, om ook het work management van kenniswerk op het hoogste niveau te kunnen plannen en overzien. Bestaande planningsgereedschappen richten zich op het toekennen van financiële middelen en mensen. Scenario Planner stelt het werk zelf en de mensen die het doen centraal in het plan en in de planning.

Deze aanpak plaatst een hefboom op de beschikbare capaciteit en de bijbehorende financiële kengetallen, wat soepele, ´agile´ planning mogelijk maakt, vanuit één enkele, eenvoudige gebruikersomgeving.

Categorie(n) Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Soort > Planning- en reservering software, Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, Soort > Projectmanagement en -planning
Bronvermelding Workfront
Internet URL Workfront

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Workfront Align brengt mensen, teams en werk in lijn met de strategische doelstellingen [20-08-2020]

IDC benoemt Workfront tot marktleider Work Management [10-03-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED