Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Exact werkt samen met iZettle voor efficiëntere boekhouding

Plaatsingsdatum 02-10-2020
Berichtdatum 2 oktober 2020

Softwarebedrijf Exact en iZettle, een PayPal-dienst, gaan een samenwerking aan die de boekhouding voor accountants en mkb’ers in Nederland efficiënter maakt. Door de nieuwe koppeling tussen Exact Online en iZettle’s kassasysteem versimpelt de verwerking van kassabetalingen voor ondernemers en kunnen accountants hun advies baseren op real-time cijfers.

Automatische upload transacties
Met de iZettle Reader 2 en de POS-app kan van een smartphone of tablet een mobiele kassa worden gemaakt, waarbij het apparaat alle kaart- en cash-transacties automatisch uploadt naar de boekhoudsoftware van Exact.

Bram Streefkerk, Principal Product Marketing bij softwarebedrijf Exact: “De dagafsluiting en het vastleggen van de omzet is, opgeteld over een jaar, een tijdrovende klus. Omdat het mensenwerk is, sluipt een foutje bij het overschrijven er snel in. Met deze koppeling automatiseren we dit.

De samenwerking tussen Exact en PayPal’s iZettle biedt niet alleen voordelen voor de ondernemer, maar de koppeling maakt ook het werk van accountants gemakkelijker en efficiënter. Streefkerk: “Met het kassasysteem van iZettle kunnen transacties in real-time worden bijgewerkt, hebben ondernemers altijd overzicht in de actuele stand van zaken, en is het gemakkelijker proactief je bedrijf te sturen op basis van de cijfers in plaats van op gevoel.”

Meer over Exact.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Branche > Detailhandel & Horeca, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

De eerste Exact Spod On accountancy podcast gaat over het risico van blijven bij het oude [13-03-2021]

Exact treedt toe tot Smart Connected Supplier Network [02-03-2021]

ALTIJD inzicht in je verzonden e-facturen met Peppol [08-12-2020]

Winnaars van Exact Cloud Award 2020 zijn bekend [11-11-2020]

Exact Globe+ zet nieuwe standaard voor ERP: intuïtieve interface en fundering voor cloud en AI-oplossingen [03-11-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED