Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Exact lanceert de Autumn 23 Release met innovatieve oplossingen

Plaatsingsdatum 23-11-2023
Berichtdatum 23 november 2023

Exact lanceert vandaag de Autumn’23 Release, een nieuwe reeks oplossingen en functies die zijn ontworpen om mkb-bedrijven en accountants in staat te stellen hun organisaties verder te digitaliseren en automatiseren en zo bij te dragen aan toekomstbestendige groei. 

Exact noemt onder andere de volgende functionaliteit:

 • Facturen direct betalen met geïntegreerde betaallink
  Met de geïntegreerde betaallink kunnen facturen binnenkort direct worden voorzien van een betaallink. Klanten kunnen via de link snel en makkelijk betalen met hun eigen bank-app of online bankomgeving. Waar betalingen via betaallinks voorheen werden ontvangen op een derdegeldenrekening, zorgt de geïntegreerde betaallink ervoor dat het bedrag direct op eigen rekening wordt gestort. Hierdoor is het in Exact Online ook mogelijk om deze betaling automatisch te verwerken in de administratie.
     
 • Meer controle over de kwaliteit van administratie én slimmer budgetteren
  Gebruikers van Exact Online Boekhouden Professional, Premium en ERP-edities worden vanaf nu proactief op de hoogte gehouden van afwijkingen in de administratie middels continuous monitoring. Gebruikers krijgen een bericht bij als er bijvoorbeeld afwijkingen gesignaleerd zijn in vooraf ingestelde bedragen zoals abonnementen of polissen of overschrijdingen van kredietlimieten. Bovendien biedt de software nu ook de mogelijkheid om nieuwe budgetten te genereren op basis van al bestaande budgetten, ondersteund met handige calculatiemethodes. Tot slot zullen boekingstemplates gebruikers voortaan helpen bij het efficiënt boeken van terugkerende facturen met minimale verschillen.
       
 • Smart Closing: controletaken efficiënt en doelgericht uitvoeren
  Exact Online Boekhouden Professional voor accountants beschikt binnenkort over een nieuwe feature die veranderingen en onjuistheden in de administratie automatisch signaleert ten behoeve van de btw-aangifte en het jaarwerk: Smart Closing. Deze feature zorgt ervoor dat ondernemers aan de hand van een checklist werken met een gecontroleerde, gecorrigeerde en volledige administratie zodat de aangifte of jaarrekening zonder fouten of onderbrekingen opgemaakt kan worden. Bij afwijkingen van de criteria komen er signalen in de checklist naar voren die je direct kunt oplossen en waarbij je toelichtingen kunt vastleggen.
    
 • Documentbeheer in Exact Online Kantoorbeheer
  Binnenkort biedt Exact Online een geïntegreerde oplossing voor het veilig beheren en uitwisselen van documenten. Gebruikers beschikken over één dossier met een vaste structuur waarin relevante documenten zijn opgeslagen met de juiste meta data. De data voorziet documenten van extra informatie welke nuttig is om documenten op de juiste manier te interpreteren en ze eenvoudiger terug te vinden. Doordat alle producten uit de Exact Online Accountancy Suite verwijzen naar de laatste versie in SharePoint, werkt iedere gebruiker altijd met de laatste versie van het document. Dit Document Management Systeem, speciaal ontwikkeld voor accountancy, werkt met alle oplossingen uit de Exact Online Accountancy Suite.

Een volledig overzicht van alle nieuwe features binnen de Autumn’23 Release in Exact Online vind je hier.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Financials, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Dienstverlening, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Exact en E-factureren: complexe facturen slimmer en sneller verwerken [09-03-2024]

Exact Winter 2024 release: betere automatische factuurverwerking en software voor kantoorbeheer [05-03-2024]

Exact is klaar voor digitalisering van de dividendbelasting [30-01-2024]

Exact neemt het voortouw in PSD2 met lancering geïntegreerde betaallink zonder externe betaalprovider [01-12-2023]

Exact Spring23 Release ondersteunt mkb met nieuwe fuinctionaliteiten [30-05-2023]


Onerzoeksbureau GBNED