Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Visma daagt de status quo in accountancy uit

Plaatsingsdatum 08-10-2020
Berichtdatum 8 oktober 2020

Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, presenteert vandaag de Visma Connected Experience voor accountants. De afgelopen jaren is Visma’s portfolio voor de Nederlandse accountancy- en ERP-markt dankzij een aantal strategische overnames sterk gegroeid. Met de complementaire capaciteiten van de bedrijven Visma Software, PinkWeb, Visionplanner, Nmbrs, Yuki, Comandi, DizzyData en Cash Bedrijfssoftware biedt Visma dan ook het meest complete ecosysteem van oplossingen voor accountants.

Visma doorbreekt de status quo in accountancy
In de IT-industrie is een status quo ontstaan waarbij één van de meest hardnekkige dilemma’s de keuze is tussen een totaaloplossing bij een leverancier, die tot op bepaalde hoogte geïntegreerd is maar niet perse de beste oplossing in de markt op deelprocessen biedt. Of een best-of-breed-oplossing waarbij er gekozen kan worden voor de best passende oplossingen voor verschillende bedrijfsprocessen maar waarbij de eindgebruiker zelf voor de integratie moet zorgen. Visma doorbreekt dit dilemma met de Visma Connected Experience voor accountants.

Visma Connected Experience voor accountants
Binnen de Visma-familie beslaan Visma Software, PinkWeb, Visionplanner, Nmbrs, Yuki, Comandi, DizzyData en Cash Bedrijfssoftware samen de accountancy- en ERP-markt. Afzonderlijk zijn het ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloudsoftware. Samen is het één team en ondersteunen ze accountants en administratiekantoren bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

Al onze business units leveren unieke cloudoplossingen die accountants helpen succesvol te zijn voor hun klanten. Wij als Visma zijn enorm trots op wat deze bedrijven hebben bereikt en gaan ze helpen om nog sneller hun producten te ontwikkelen en te groeien. Met de lokale expertise, ondernemersgeest en toewijding aan een lange termijn partnerschap van de Visma-bedrijven biedt Visma accountants de ‘Visma Connected Experience’. Daarmee is Visma een business partner met keuzevrijheid en weten we een vliegwiel van waardecreatie te realiseren voor klanten,” zegt John Reynders, Country Director Visma Benelux.

De Visma bedrijven bieden stuk voor stuk oplossingen die aansluiten op de unieke behoeften van een organisatie, zijn daadwerkelijk cloud-based en vernieuwen continu door de onderliggende innovatiekracht van de Nederlandse ondernemers in de Visma-organisatie.

Dankzij de Visma Connected Experience voor accountants hebben gebruikers de keuze uit het meest complete innovatieve ecosysteem aan cloudoplossingen die naadloos met elkaar samenwerken. Waarbinnen gebruikers middels één inlogcode toegang hebben tot alle applicaties, waarmee eenvoudig tussen applicaties geswitched kan worden en waartussen data realtime en veilig uitgewisseld wordt en omgezet naar waardevolle inzichten. Accountants hebben hierdoor minder administratie én hebben op elk moment sneller en beter inzicht om zo meerwaarde aan hun klant te bieden.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Branche > Accountantskantoren > Visie ICT
Bronvermelding Visma
Internet URL Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

In welke mate werken administratie- en accountantskantoren digitaal [08-06-2021]

De accountant als copiloot: zo wordt u strategisch partner van uw klant [02-06-2021]

Visma presenteert vandaag de rebranding van vijf van haar bedrijven [13-04-2021]

Visma bedrijven Comandi en Visionplanner bundelen krachten [25-03-2021]

Visionplanner, onderdeel van de Visma Group, neemt MLE over [06-11-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED