Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Goed HR-systeem is onmisbaar in het mkb: partnerschap maatwerk HRM en Humanwave

Plaatsingsdatum 08-12-2020
Berichtdatum 8 december 2020

De coronacrisis stelt het mkb voor flinke uitdagingen op het gebied van human capital: thuiswerken, omscholing, ziekte en afscheid nemen van mensen. Meer dan ooit is een betrouwbaar en overzichtelijk HR-systeem onmisbaar voor elke ondernemer. Dit geeft namelijk inzicht, grip en betrokkenheid. Bovendien voorkom je hiermee kostbare fouten. Vanuit de ambitie om ondernemers te ondersteunen bij het optimaliseren van hun HR, hebben maatwerk HRM en Humanwave elkaar gevonden. Een perfecte match tussen twee groeiende bedrijven, waar veel ondernemers de vruchten van gaan plukken.

Een digitaal HR-systeem is niet meer weg te denken
Anouk Afonso van maatwerk HRM ondersteunt mkb-bedrijven bij het inrichten en organiseren van hun personeelszaken. Dit doet zij door hen te begeleiden bij het optimaal inzetten van hun HR. “Je merkt dat als bedrijven grip en overzicht krijgen op hun personeelsadministratie, er een last van hun schouders valt. Daarnaast waarderen medewerkers het enorm dat de werkgever aandacht heeft voor HR. Juist in deze tijd is een digitaal HR-systeem dan ook niet meer weg te denken als enerzijds een middel om medewerkers te motiveren en te stimuleren en anderzijds als stuurmiddel bij het behalen van de doelen”, legt Afonso uit.

Meer rust, overzicht, kwaliteit en grip op HR-zaken
Humanwave biedt een online HR-systeem voor mkb-ondernemers en is ontzettend blij met het vernieuwende bedrijfsconcept van maatwerk HRM. Directeur Joan Bassa: "Wij merken dat veel bedrijven hun HR nog onvoldoende hebben gedigitaliseerd, waardoor er te weinig inzicht is in alle HR- & salariszaken. Dat is zonde en kostbaar. Ondernemers realiseren zich niet hoeveel meer overzicht, grip en rust een goed HR-systeem hen kan bieden. De begeleiding door Anouk is daarom echt een waardevolle dienst, voor elk mkb-bedrijf".
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Maatwerk HRM en Humanwave
Internet URL Maatwerk HRM en Humanwave

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Humanwave, leverancier van HR- en salarissoftware, lanceert deze nieuwe dienstverlening bovenop haar software [01-11-2019]

Humanwave Sponsort KNKV [12-09-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED