Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Heijmans kiest voor M-Files geleverd door GeONE

Plaatsingsdatum 24-06-2021
Berichtdatum 24 juni 2021

Heijmans heeft gekozen voor M-Files als cloudoplossing voor het document- en informatiebeheer rondom zijn infra- en utiliteitsprojecten. Voor de implementatie van M-Files, het onderhoud aan het platform en de ontwikkeling van toekomstige innovaties sluit Heijmans een partnership met het Nederlandse GeONE, de grootste M-Files leverancier van Europa.

Heijmans werkt al jaren succesvol aan hun cloudstrategie, waarmee al veel stappen zijn gezet om haar projecten en medewerkers verder te digitaliseren. Met het huidige systeem bereikte Heijmans een punt waarin dit niet meer voldeed aan de flexibiliteit, schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en behoeftes voor de toekomst. Om aan deze behoeftes van de organisatie te voldoen kiest Heijmans voor het toekomstbestendige platform M-Files.

Met M-Files krijgt het bouwbedrijf nieuwe mogelijkheden op het gebied van document management rondom zijn projecten. Heijmans gaat onder andere gebruik maken van uitgebreide metadata, geavanceerde workflows voor het beoordelen en goedkeuren van documenten en kunstmatige intelligentie voor het analyseren van informatie. Hiermee kan het bedrijf de levenscyclus van documenten en informatie rondom zijn projecten verder optimaliseren.
 

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding GeONE
Internet URL GeONE

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

CROP accountants & adviseurs optimaliseert dossierbeheer met M-Files [05-05-2021]

RAI Amsterdam kiest voor M-Files en GeONE [10-10-2019]

Ook BDO België kiest voor M-Files geleverd door GeONE [09-05-2019]

BDO Belastingadvies kiest voor M-Files geleverd door GeONE [06-11-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED