Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Dialog, aanbieder van online platform voor performance- en talentmanagement is overgenomen door Visma

Plaatsingsdatum 23-11-2021
Berichtdatum 23 november 2021

Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt Dialog over. De Utrechtse HR Tech scale-up biedt een online platform voor performance- en talentmanagement. Hiermee kunnen organisaties het eigenaarschap bij hun medewerkers vergroten, betrokkenheid verhogen en de prestaties verbeteren. Op deze manier blijven zij in deze krappe arbeidsmarkt een aantrekkelijke werkgever.

Dialog is in 2012 opgericht met als doel om het jaarlijkse administratieve ‘moetje’ - de HR-cyclus - radicaal te vernieuwen. Dialog ondersteunt medewerkers met het maken van een persoonlijk plan. Medewerkers gebruiken dit plan het hele jaar als ze bijvoorbeeld feedback vragen over hun prestaties aan collega’s en klanten. Het doel is om continu met elkaar in gesprek te blijven. Dialog ondersteunt organisaties zo om het maximale uit hun mensen te halen.

Meer dan honderd organisaties, waaronder NS Stations, Spar en de KNVB, zetten Dialog in om hun medewerkers te ondersteunen en ‘het goede gesprek’ te stimuleren. Dialog koppelt met alle bekende HR pakketten, om zo dubbele administraties te voorkomen.

Dialog zet als zelfstandig bedrijf, binnen de Visma-groep, de bedrijfsactiviteiten voort. Dialog blijft dan ook met alle aanbieders van HR-pakketten samenwerken. Daarnaast gaat het samenwerken met andere Visma-bedrijven.

Categorie(n) Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Visma
Internet URL Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED