Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

KING Software gaat samenwerking aan met Zweedse softwaregroep Bjorn Lunden, met steun van Main Capital Partners

Plaatsingsdatum 24-05-2022
Berichtdatum 24 mei 2022

KING Software, leverancier van software voor boekhouding, financiële administratie en ERP kondigt samenwerking aan met Björn Lundén, de Zweedse leverancier van boekhoud- en financiële administratiesoftware. Het samengaan wordt ondersteund door de toonaangevende Europese software-investeerder Main Capital Partners.

De combinatie van deze bedrijven levert een uitgebreid productportfolio op voor accountants, administratiekantoren, (groot)handel en MKB-bedrijven. Van eenvoudig boekhouden tot complexe magazijnautomatisering. Samen vormen zij een organisatie met ongeveer 230 werknemers en bedienen zij ongeveer 40.000 klanten. Het gezamenlijke doel is om de automatisering, innovatie en optimalisering van bedrijfsprocessen en digitale samenwerking verder uit te bouwen op de internationale markt. 

Met een ruim 40-jarige historie is KING Software één van de eerste boekhoud/ERP-leveranciers in Nederland en een gevestigde naam. KING Software heeft een uitgebreid productportfolio opgebouwd wat onder meer boekhouden, Accountancy portal, facturatie, ERP, Customer Relationship Management (CRM), WMS, voorraadmanagement en projectadministratie omvat. Het bedrijf bedient klanten in verschillende sectoren in Nederland en heeft klanten als Bax Music Shop, Hogebrug accountants en Attitude Holland.  

Björn Lundén heeft een historie van ruim 35 jaar en heeft een gevestigde naam op het gebied van innovatieve software voor onder meer boekhouden, facturering, payroll, uren, rapportages, fiscaal en jaarverslagen. Daarnaast is het bedrijf leidend op het gebied van e-learning gerelateerd aan de software. Tevens maken Qlogic (IT-oplossingen) en Timekeeper (projecten en uren) onderdeel uit van de Björn Lundén groep.   

Door beide bedrijven te laten samenwerken zetten zij een grote stap richting het leveren van een totaaloplossing voor haar klanten, evenals een grotere klantenbasis, waardoor nog meer toegevoegde waarde geleverd kan worden aan klanten door heel de Benelux en Zweden. De combinatie wordt een leidende en toonaangevende software vendor in de accountancy en MKB-markt in Noordwest-Europa en zal een innovatief alternatief vormen voor de grote gevestigde softwareleveranciers. 

Meer informatie over KING Software.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding KING Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED