Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

CapsNobel winnaar tiende editie van de Exact Cloud Award 2022

Plaatsingsdatum 09-10-2022
Berichtdatum 7 oktober 2022

CapsNobel is er tijdens de tiende editie van de Exact Cloud Award vandoor gegaan met dé Cloud Award 2022. Naast deze terechte winnaar vielen er nog drie andere kantoren in de prijzen tijdens deze bijzondere jubileumeditie. De winnaars worden bepaald aan de hand van een onderzoek onder 45.000 ondernemers om tot een groep genomineerden te komen. 

HLB Witlox van den Boomen Adviseurs & Accountant won de Cloud Award voor Innovatie. De Cloud Award voor Samenwerking ging naar Fit Administraties. Slooten van den Bogaart Accountants & Adviseurs haalde de Crowd Award binnen; de onderscheiding voor de meeste publieksstemmen.

Dé Cloud Award winnaar van 2022
CapsNobel Accountants & Belastingadviseurs is volgens het juryrapport heel alert op veranderende situaties in de markt en op het gebied van wet- en regelgeving. Het bedrijf is proactief met het informeren van klanten, het helpen bewaken van de juiste winstmarges en met het checken of ze voldoende overeenkomen met de marktnorm. ‘De efficiënte samenwerking van het bedrijf levert tijdwinst op. Daarnaast waarderen klanten de transparantie en automatisering van het bedrijf’, aldus de jury.

Innovatieve toekomstbouwers
HLB Witlox van den Boomen Adviseurs & Accountants won de Cloud Award voor Innovatie. ‘HLB heeft een duidelijk beeld van de toekomst en ziet in dat data het nieuwe goud is. Het delven van dit goud is echter niet zo simpel en daarom investeert HLB aanzienlijk in data-analyse’, stelt de jury.

Effectiever en leuker samenwerken
Fit Adminstraties is uitgeroepen tot winnaar van de Cloud Award voor Samenwerkingen. De jury zegt daarover: ‘De blogs en tips naar klanten zijn continu gericht op effectiever en leuker samenwerken. De cliënten voelen zich geen nummer en de klantcontacten zijn super. Ook de samenwerking vanuit het kantoor met de softwareleveranciers is altijd prettig, volledig en zeer goed onderbouwd.’

Publieksfavoriet
De Crowd Award gaat tot slot naar Slooten van den Bogaart Accountants & Adviseurs. Klanten waarderen de snelle, persoonlijke reacties en de snelheid van handelen. Zowel rekenkundig als absoluut had dit bedrijf de meeste inzendingen. Zo komt duidelijk naar voren wat goede communicatie met klanten een bedrijf kan opleveren.

Meer over Exact Online.
    

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED