Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Samenwerking JuriBlox en PKIsigning

Plaatsingsdatum 16-04-2023
Berichtdatum 16 april 2023

JuriBlox, aanbieder van software voor juridisch documentbeheer, is een samenwerking aangegaan met PKIsigning, een snelgroeiend online platform voor digitaal ondertekenen en veilig verzenden van berichten. Dankzij deze samenwerking kunnen gebruikers van JuriBlox eenvoudig juridische documenten opstellen en digitaal ondertekenen met PKIsigning.

PKIsigning onderscheidt zich als ondertekendienst door extra waarborgen toe te voegen aan de elektronische handtekening, wat belangrijk is bij documenten waarvan het rechtsgevolg van de elektronische handtekening niet ter discussie mag staan. Met PKIsigning kunnen gebruikers van JuriBlox hun documenten eenvoudig digitaal ondertekenen op zowel geavanceerd als gekwalificeerd niveau, conform de Europese eIDAS-verordening. Beide simpelweg vanuit de cloud.

JuriBlox is een softwarebedrijf dat zich richt op het vereenvoudigen en automatiseren van juridische documenten en contractbeheer. Door middel van de legaltech-software kan een bedrijf bijvoorbeeld snel en eenvoudig alle overeenkomsten samenstellen. Zo kan er tijd en geld bespaard worden door de juridische processen te automatiseren. Door de samenwerking met PKIsigning biedt JuriBlox gebruikers nog meer gemak en efficiëntie bij het afwikkelen van documenten.

Met deze samenwerking beogen beide bedrijven hun klanten - in sectoren als de juridische dienstverlening en accountancy- de meest complete en veilige oplossing te bieden voor het opstellen en afwikkelen van juridische documenten.


Webinar 11 mei 2023
Tijdens dit webinar maak je kennis met Niels Winters (JuriBlox) en Tom van Bolhuis (PKIsigning). Ze laten je daarbij zien hoe een integratie tussen JuriBlox en PKIsigning tot stand kan komen en wat je eraan hebt in de praktijk.

Voor wie?
Accountants, juristen, fiscalisten, office- en IT-managers. Het webinar is een inspiratiewebinar en voor iedereen toegankelijk. 

Topics die besproken worden:

  • Korte uitleg over digitaal ondertekenen en de wet-& regelgeving
  • Automatisering van de opzet van juridische documenten
  • Methoden voor veilige afwikkeling van juridische documenten
  • Integratiemogelijkheden met JuriBlox & PKIsigning
  • Gelegenheid voor vragen.
Categorie(n) Soort > Authenticatie en ondertekenen, Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Juridisch, Branche > Financials
Bronvermelding JuriBlox en PKIsigning
Internet URL JuriBlox en PKIsigning

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED