Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

GeONE lanceert integratie tussen M-Files en PKIsigning

Plaatsingsdatum 07-09-2023
Berichtdatum 7 septenber 2023

GeONE, Nederlands specialist in document- en informatiemanagement, lanceert de e-sign integratie tussen M-Files en PKIsigning. De integratie voorziet M-Files gebruikers van een geautomatiseerde en rechtsgeldige digitale ondertekening van documenten met het hoogste betrouwbaarheidsniveau volgens Europese wet- en regelgeving.

Kiezen voor van juridische zekerheid
Het cloudplatform van het Nederlandse PKIsigning biedt een ondertekenoplossing voor documenten, waarbij het zich onderscheidt door de toepassing van een zeer betrouwbare elektronische handtekeningen en tegelijkertijd het ondertekenproces onderbrengt in één intuïtieve workflow. Met de door GeONE ontwikkelde koppeling integreren organisaties het digitale ondertekenproces rechtstreeks in de M-Files omgeving, zonder deze te verlaten. Op deze manier komen de dossiervorming, het beheer en de feitelijke ondertekeningen op één plek samen voor een intuïtief goedkeurings- en ondertekenproces.

Aanvulling voor organisaties met dossierbeheer
Bastiaan Brefeld, informatiemanagementexpert bij GeONE, is trots op de uitgebrachte integratie: “Na zorgvuldig ontwikkelingstraject en een uitvoerige testfase, zijn we trots dat we deze integratie nu lanceren. Hiermee bieden we organisaties de mogelijkheid om hun goedkeurings-, onderteken- en archiveringsproces verder te automatiseren. En door het unieke hoge betrouwbaarheidsniveau van ondertekenen met PKIsigning, worden risico’s voor organisaties verder vermindert. We realiseren zo een geoptimaliseerde dossiervorming, wat voor onze klanten, vooral in de financiële- en zakelijke dienstverlening, een grote meerwaarde kan hebben.

Dossiervorming en digitale ondertekening anno 2023
Ook Mark Bisschop, Partnermanager bij PKIsigning, ziet de integratie als een welkome aanvulling: “Voor ons is het integreren van onze digitale handtekening in andere applicaties zeer belangrijk. Dat we daar nu dankzij GeONE het M-Files platform aan toe kunnen voegen is zowel voor ons als de M-Files gebruikers een win-win situatie. Ik denk dat vooral organisaties die te maken hebben met dossiervorming zo een totaaloplossing voor handen hebben.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, GRC en Assuring, ICT & Recht, Soort > Authenticatie en ondertekenen
Bronvermelding GeONE, M-Files en PKIsigning
Internet URL GeONE, M-Files en PKIsigning

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

PKIsigning lanceert belangrijke update van hun software voor digitaal ondertekenen en veilig delen van documenten [23-01-2024]

PKIsigning en Ecobit bundelen krachten rond digitale handtekening-integratie met AFAS [20-11-2023]

Gratis Power Automate Connector van PKIsigning [22-10-2023]

Silverfin en PKIsigning ontwikkelen software integratie voor accountants [25-05-2023]

Samenwerking JuriBlox en PKIsigning [16-04-2023]


Onerzoeksbureau GBNED