Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

GreenCommerce koppeling met nieuw Systeem Exportstatistiek GroentenFruit Huis

Plaatsingsdatum 20-06-2023
Berichtdatum 19 juni 2023

GroentenFruit Huis heeft een nieuw Systeem Exportstatistiek ontwikkeld waarmee digitaal de wekelijkse gegevens kunnen worden aangeleverd. Softwarebedrijf jem-id heeft een koppeling met GroentenFruit Huis gerealiseerd waarbij het voor gebruikers van GreenCommerce mogelijk wordt om eenvoudig en accuraat gegevens te beheren en aan te leveren via het softwarepakket.

AGF bedrijven worden verzocht om wekelijks hun exportstatistieken te rapporteren bij het GroentenFruit Huis. Dit kan momenteel op 3 verschillende manieren: via het online portaal, via Excellijsten of middels een API koppeling.

Om GreenCommerce gebruikers zo goed mogelijk te ondersteunen, is er een koppeling gerealiseerd met het Systeem Exportstatistiek van GroentenFruit Huis. Robert Bakker van GroentenFruit Huis benadrukt het belang van de gegevensverzameling: “Omdat wij de data zowel op product- als weekniveau verzamelen, hebben we een unieke bak aan informatie beschikbaar waarmee we de marktpositie van onze leden helpen te versterken. De koppeling met GreenCommerce zorgt voor een gemakkelijke manier van deze gegevensverzameling. Voor bedrijven die veel producten naar meerdere landen exporteren is de API koppeling een uitkomst. Omdat de data direct uit het systeem wordt aangeleverd, is het onderhoudsvrij en foutloos.”

Binnen het AGF softwarepakket kunnen gebruikers via een nieuw scherm de exportstatistieken beheren en versturen richting GroentenFruit Huis. Dit betreft gegevens die gaan over grensoverschrijdende goederen binnen Europa. Om de koppeling te kunnen gebruiken, dienen gebruikers eenmalig de KCB groepen en landen te koppelen aan de stamgegevens zoals deze bij GroentenFruit Huis bekend zijn.
  

Categorie(n) Branche > Agrarische sector, Soort > EAI, EDI, Webservice en API, ICT Innovatie, Standaardisatie, (open)standaarden, XML en JSON
Bronvermelding Jem-id
Internet URL Jem-id

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Telers naadloos aangesloten op GreenCommerce [10-12-2023]

GreenCommerce Purchase App beschikbaar [09-03-2021]

Volgende stap voor GreenCommerce, in de vorm van GreenCommerce Apps [03-12-2020]

GreenCommerce sluit externe partners aan om de ideale AGF software te creeren [02-06-2020]

Optimale connectiviteit tussen AGF handelsbedrijven via FreshBabel Messenger [16-04-2020]


Onerzoeksbureau GBNED