Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Oracle en Microsoft hebben Oracle Database@Azure aangekondigd

Plaatsingsdatum 15-09-2023
Berichtdatum 15 september 2023

Microsoft en Oracle breiden partnership uit en komen met Oracle Database Services op Oracle Cloud Infrastructure in Microsoft Azure

Oracle en Microsoft hebben Oracle Database@Azure aangekondigd. Hiermee krijgen klanten directe toegang tot Oracle-databaseservices die draaien op Oracle Cloud Infrastructure (OCI) en die worden geïmplementeerd in Microsoft Azure-datacenters.

Oracle Database@Azure levert alle voordelen op het gebied van prestaties, schaalbaarheid en de beschikbaarheid van workloads van Oracle Database op OCI met de beveiliging, flexibiliteit en de services van Microsoft Azure, inclusief AI-services zoals Azure OpenAI. Deze combinatie biedt klanten meer flexibiliteit in waar ze hun workloads hebben draaien. Het biedt ook een gestroomlijnde omgeving die de aankoop en het beheer van de cloud tussen Oracle Database en Azure-services vereenvoudigt.

Met de introductie van Oracle Database@Azure helpen Oracle en Microsoft klanten om de migratie naar de cloud te versnellen, zodat ze IT-omgevingen kunnen moderniseren en profiteren van de infrastructuur, tools en services van Azure. Klanten profiteren van:

  • Meer opties om hun Oracle-databases naar de cloud te verplaatsen;
  • Het hoogste niveau van Oracle-databaseprestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid, evenals functionaliteit en prijspariteit;
  • De eenvoud, veiligheid en latentie van één enkele besturingsomgeving (datacenter) binnen Azure;
  • De mogelijkheid om nieuwe cloud-native applicaties te bouwen met behulp van OCI- en Azure-technologieën, inclusief de beste AI-services van Azure;
  • De zekerheid van een architectuur die is getest en ondersteund door twee van de meest vertrouwde namen in de Cloud industrie.
     
Categorie(n) ICT Innovatie, Robotic (accounting) en AI, Soort > EAI, EDI, Webservice en API
Bronvermelding Oracle en Microsoft
Internet URL Oracle en Microsoft

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

OpenAI kiest Oracle Cloud Infrastructure om Microsoft Azure AI-platform uit te breiden [13-06-2024]

Eno kiest voor Oracle Health Insurance Back Office [16-01-2019]


Onerzoeksbureau GBNED