Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

One Caseware: Caseware IDEA BV en Caseware Nederland BV versterken hun samenwerking binnen Europa

Plaatsingsdatum 01-11-2023
Berichtdatum 1 november 2023

Caseware IDEA B.V. en Caseware Nederland B.V. bundelen vanaf 1 november 2023 hun krachten in het kader van ‘One Caseware’, onze term voor wereldwijde samenwerking als één enkele organisatie. Deze samenwerking komt tot stand vanuit onze regionale strategie ‘Think global, act regional’.

One Caseware
De ‘One Caseware’-filosofie houdt in dat we internationaal onze krachten bundelen, terwijl we sterk rekening houden met regionale behoeften en mogelijkheden. Iets meer dan een jaar geleden is Caseware Nederland opgenomen in de Caseware International-familie. Sindsdien hebben we diverse overnames gezien binnen en buiten Europa. Onlangs is Caseware Denemarken aan de regio Europa toegevoegd en we zijn verheugd te kunnen aankondigen dat vanaf 1 november ook Caseware IDEA B.V. zich bij deze samenwerking aansluit.

Analysesoftware
Caseware IDEA B.V. is een uitgebreide, krachtige en gebruiksvriendelijke software voor gegevensanalyse. Het is speciaal ontworpen om jouw werk als professional in de financiële sector gemakkelijker te maken. Met een moderne interface die intuïtief en gebruiksvriendelijk is, versnelt Caseware IDEA B.V. de data-analyse. De software heeft geavanceerde analytische functies. Dit helpt je om sneller inzicht te krijgen in je gegevens en diepgaande kennis op te doen. Met Caseware IDEA B.V. heb je de tools die je nodig hebt om complexe data-analyse taken simpel en effectief uit te voeren. Of het nu gaat om het identificeren van risico’s, het verzamelen van bewijsmateriaal of het opsporen van trends, Caseware IDEA B.V. staat voor je klaar. Deze software biedt niet alleen een gebruiksvriendelijke ervaring, maar ook de mogelijkheid om snel en nauwkeurig resultaten te behalen.
  

Categorie(n) Audit, dossierbeheer en data analyse, Duurzaamheid, Branche > Accountantskantoren, Soort > Externe verslaggeving, Branche > Financials, GRC en Assuring
Bronvermelding Caseware
Internet URL Caseware

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Caseware: waarom ESG-rapportage zo belangrijk is voor ondernemingen [05-05-2024]

Caseware introduceert ESG-app [29-03-2024]

VPB+: Na het afronden van de jaarrekening direct door met de VPB-aangifte [12-01-2024]

Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+ [06-12-2022]

Audit- en analysebedrijf Audicon uit Duitsland sluit zich aan bij Caseware [23-09-2022]


Onerzoeksbureau GBNED