Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 21-12-2023
Pakket Payments
Omschrijving Omni-channel solution for domestic payments, foreign payments and card administration
Leverancier Allshare Enterprise B.V.
Detailinformatie leverancier...
Website Payments
Prijsmodel Op aanvraag
Taal pakket
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - Open banking en Payment management (PMS)
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Profiel pakket

Berichten met [ Payments ]

Informer en Rabobank lanceren de functie Betaalverzoek in het boekhoudprogramma (20-12-2023)
Deze functie maakt het voor Rabobank rekeninghouders mogelijk om een factuur te sturen met een koppeling naar een betaalverzoek dat met iDEAL te betalen is. De innovatie volgt op de directe koppeling van Informer met Rabobank en het aanbieden van Single Payments.
Bron: Informer en Rabobank

Overname van iDEAL door het European Payments Initiative (EPI) afgerond (01-11-2023)
European Payments Initiative (EPI) is verheugd te melden dat de eerder aangekondigde overnames van de Nederlandse betaaloplossing iDEAL en de Luxemburgse technologieleverancier Payconiq International met succes zijn afgerond.
Bron: Currence en EPI

RPA en Robotic accounting: terugblik seminar op 11 oktober 2023 (12-10-2023)
Op woensdag 11 oktober 2023 heeft in Expo Hoevelaken het Seminar "RPA en Robotic accounting" plaatsgevonden. Enthousiaste sprekers hebben hun kennis gedeeld met zo'n 100 aanwezigen. Presentaties van meerdere sprekers zijn nu online beschikbaar.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Informer eerste boekhoudprogramma dat Single Payments voor Rabobank aanbiedt (06-07-2023)
Nadat Informer ook al de eerste was met Single Payments voor Bunq, is het ook voor Rabobank rekeninghouders nu mogelijk om inkoopfacturen per stuk te betalen vanuit je boekhoudprogramma. Zo hoef je als gebruiker geen betaalbatch meer aan te maken, te downloaden en uploaden.
Bron: Informer

Main verstevigt positie in softwaremarkt voor banken met overname pdv en van den Berg (20-01-2023)
Main Capital Partners (“Main”) kondigt de platformovername aan van pdv Financial Software GmbH, een Duitse marktleider in software voor kapitaalmarkten. pdv en Main kondigen ook de overname aan van van den Berg GmbH en van den Berg Service AG, toonaangevende leverancier van betalingsverwerkingsoplossingen in Duitsland die ook uitbreidt naar de DACH-regio en andere Europese landen.
Bron: Main Capital Partners

Boekhoudsoftware en online betalingen: bekende betaalmethodes geintegreerd in het boekhoudpakket (08-07-2022)
Het is algemeen bekend dat facturen met goede betaalmogelijkheden, sneller betaald worden. Zeker als een onderneming veel facturen stuurt naar consumenten zijn online betaalmethoden onmisbaar. Een factuur voldoen via enkele klikken met een iDEAL transactie is sneller en minder foutgevoelig dan een bedrag, IBAN en omschrijving overtypen.
Bron: Moneybird

INNOPAY Book of Insights 2022 (12-03-2022)
In dit "INNOPAY Book of Insights" vindt u een compilatie van INNOPAY-artikelen over Data Sharing, Digital Identity en Payments die in 2021 zijn gepubliceerd. Voor extra gemak zijn ze gegroepeerd op formaat: blogs, interviews, podcasts en video's.
Bron: Innopay

Moneybird lanceert boekhoudpakket met geïntegreerde betaalmethodes (24-01-2022)
Als eerste boekhoudpakket in Nederland lanceert Moneybird een feature waarin alle bekende betaalmethodes volledig geïntegreerd zijn in het boekhoudpakket. Met Moneybird Payments zet het softwarebedrijf steeds verdere stappen in het volledig automatiseren van de boekhouding.
Bron: Moneybird

Online betalingen: de vele schakels en de rol van boekhoudsoftware (14-01-2022)
Online betalingsverkeer met banken biedt door SEPA steeds meer standaardisatie. Instant Payments, dat ook onder SEPA valt, heeft gezorgd dat interbancair betalen en ontvangen binnen 10 seconden is geregeld. En PSD2 heeft gezorgd voor betaalinitiatie- en rekeninginformatiediensten door Payment service providers. Online betalen via iDEAL of (internationaal) via PayPal is vandaag de dag de gewoonste zaak van de wereld.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

E-retour: als verkoper automatisch de status van je factuur volgen bij de koper (28-01-2021)
Met e-retour kan een verkoper voortaan automatisch de status van facturen volgen bij kopers via zijn eigen administratieve software. De enige voorwaarde is dat beide partijen gebruik maken van elektronisch factureren op basis van Peppol. Dat laatste is beschikbare techniek die eenvoudigweg ingebouwd kan worden door producenten van administratieve software.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED / UBL Ketentest

Bankrekeningen koppelen aan PSD2: laat uw softwareleverancier, accountant of salarisadministrateur u daarvan profiteren? (08-12-2020)
Voor een efficiënte verwerking en inzicht wil je zoveel mogelijk digitaal en automatisch de relevante informatie ontvangen. Dit zorgt voor tijdsbesparing, minder fouten en actueel inzicht. Banktransacties zijn voor veel softwareoplossingen een fundamenteel onderdeel, zoals bij boekhoud- en ERP-pakketten. ook de mogelijkheid om te betalen via bankkoppelingen is erg interessant.
Bron: Bizcuit

PSD2 gaat het leven van ondernemers makkelijker maken: tijd voor actie door accountants en softwareleveranciers (27-05-2020)
Tot voor kort was PSD2 nog een vrij onbekend onderwerp voor het grote publiek. Sinds eind 2019 is daar verandering in gekomen en staan kranten, vakbladen, websites en social media er vol van: PSD2 is een hot topic. Maar wat is PSD2 nou eigenlijk? En wat betekent dat voor jou als ondernemer, accountant of softwareleverancier? In dit artikel leg ik uit wat PSD2 is, waarom het nu (hoog) tijd is om te actie te ondernemen en welke mogelijkheden er zijn om dit te doen.
Bron: Bizcuit

Open brief aan bestuur NBA: kritisch over ondersteunende rol NBA inzake ICT ontwikkeling (08-02-2020)
Gerard Bottemanne van Onderzoeksbureau GBNED is van mening dat de NBA tekortschiet in haar ondersteunende rol op het gebied van ICT ontwikkeling aan de mkb-accountant. Op vragen (per email) geeft de NBA lang niet altijd antwoord, vandaar deze open brief.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Ondernemersapp Bizcuit biedt als eerste fintech betaaloptie voor klanten zonder tussenkomst bank (19-11-2019)
Bizcuit Payments benut als eerste bedrijf in Nederland de volledige PSD2-vergunning. Hiermee bieden zij hun klanten een geïntegreerde oplossing voor al hun administratieve en financiële activiteiten. Voorheen was dit niet mogelijk omdat het recht op inzicht in bankrekeningen en uitvoer van betalingen exclusief bij de banken lag, waardoor onder andere fintech-ondernemingen beperkt waren in hun innovatiemogelijkheden.
Bron: Bizcuit

Terugblik en presentaties ICT Accountancy jaarcongres 2019: mobiel werken, PSD2, data-analyse en vele andere onderwerpen (01-11-2019)
Op woensdag 30 oktober 2019 is voor het 18e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres gehouden met als thema dit jaar "Mobiel werken". Hier vindt u een terugblik met onderwerpen en een aantal beschikbare presentaties.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Nederlandse Instant Payment een feit: razendsnel online overboeken (10-09-2019)
Vanaf nu kunnen alle klanten van zeven Nederlandse banken razendsnel overboeken via mobiel bankieren en internetbankieren. Het bedrag staat dan nagenoeg altijd binnen vijf seconden op de rekening van de ontvanger, ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen.
Bron: Betaalvereniging Nederland

Dutch PSD2 Bank API’s: diversity in rules and standardization (02-04-2019)
The revised European Payment Services Directive (PSD2) has finally been implemented in the Netherlands. The bank API sandboxes are now live and licensed Third Party Providers (TPPs) should be able to start using PSD2 APIs from September onwards. A first assessment of the API documentation published by the four largest Dutch banks show a multitude of differences, it is clear that the banks have not (yet) chosen for standardization.
Bron: Visma Connect / Steven Schouten

Terugblik ICT Accountancy jaarcongres 31-10-2018: Instant Payments, PSD2, Data driven mindset en andere onderwerpen (01-11-2018)
Op woensdag 31 oktober 2018 vond in EXPO Hoevelaken voor de 17e maal het ICT Accountancy Jaarcongres plaats. Een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED in samenwerking met NOVAK. Actuele onderwerpen als Instant Payments, PSD2, Beoordelen veiligheid van (web)applicaties, Data driven mindset en 3.0 boekhouding passeerden de revue. En de ICT Accountancy award 2018, in het teken van de Robotic accounting contest: boekhoudsoftware, is uitgereikt.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Presentaties beschikbaar van praktijkdag: scan, herken, elektronische factuurverwerking en robotic accounting 2018 (20-09-2018)
Op 19 september 2018 heeft de ICT Accountancy praktijkdag "scan, herken, elektronische factuurverwerking en robotic 2018" plaatsgevonden met onder andere praktijkervaring met scan- en herkentoepassingen en elektronische factuurverwerking op basis van UBL. Met speciaal aandacht voor robotic accounting, machine learning en online betalen.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Instant Payments en PSD2 een gouden duo (21-08-2018)
Als ondernemer altijd direct over je geld beschikken. Dat zou mooi zijn, niet waar? Momenteel wordt bankieren door middel van nieuwe ontwikkelingen steeds eenvoudiger. Onderweg op je app even snel geld overmaken of je stuurt gewoon een Tikkie. Maar.. dan staat het nog niet direct op de bankrekening van de ontvangende partij. In deze blog vertel ik je waarom Instant Payments en PSD2 een gouden duo zijn.
Bron: MUIS Software

Presentaties kennisevent administratieve software: Privacy, Instant payments, UBL EN16931, PEPPOL, Blockchain, RGS en PSD2 (30-06-2018)
Terugblik met presentaties van Kennisevent administratieve software (gehouden op 27 juni 2018) met betrekking tot en gerelateerd aan standaard administratieve software. Met ontwikkelingen als RGS, PSD2, Instant Payments, UBL, PEPPOL en API's. En de Gids boekhoudsoftware 2018 met Nulmeting blockchain en boekhoudsoftware.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Presentaties ICT Accountancy Jaarcongres 1-11-2017 beschikbaar met o.a. big data, blockchain, cyber risicomanagement en AVG (02-11-2017)
Op woensdag 1 november 2017 vond in EXPO Hoevelaken voor de 16e maal het ICT Accountancy Jaarcongres plaats met ruim 250 deelnemers en 30 exposanten op de informatiemarkt. Een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED in samenwerking met NOVAK. Actuele onderwerpen als de waarde van big data, block chain, cyber risico management, real time accounting, SBR, IT-recht en de AVG passeerden de revue. En de ICT Accountancy award 2017 is uitgereikt.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED en Novak

Terugblik en presentaties Seminar Robotic accounting op 19 april 2017 (23-04-2017)
Op woensdag 19 april 2017 heeft voor de eerste maal het "Seminar Robotic accounting" plaatsgevonden te Hoevelaken. Presentaties zijn beschikbaar over Robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Elektronisch factureren, PSD2, Instant payments en Blockchain.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Terugblik en presentaties: seminar Treasury-, cash- en payment management software op 25 maart 2015 (29-03-2015)
Op 25 maart 2015 vond het seminar "Treasury-, cash- en payment management software" plaats. Met tevens uitgebreid aandacht voor de Bitcoin. Presentaties van enkele sprekers zijn nu beschikbaar, alsmede het rapport "Cryptocurrencies" en het gelijknamige rapport "Treasury-, cash- en payment management software 2015".
Bron: Onderzoeksbureau GBNED & WCMConsult



Onerzoeksbureau GBNED