Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

SkillSource

Datum bijgewerkt 03-04-2024
Pakket e-Boekhouden.nl
Omschrijving Online boekhouden, factureren en abonnem.
Leverancier SkillSource
Detailinformatie leverancier...
Website e-Boekhouden.nl
Prijsmodel
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Aantal stemmen [ 3 ] / Waardering gemiddeld [ 9.33 ]
Geef uw waardering over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
LINUX
Macintosh os
Pakketsoorten - Abonnementenadministratie
- Boekhoudsoftware
- Factureren
- Urenadministratie
Branches - Accountants- en adm.kantoren
Verenigingen en stichtingen > Algemeen
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Boekhoudmodule
De boekhoudmodule stelt u in staan een correcte boekhouding incl debiteuren en crediteurenadministratie te voeren. Zeer eenvoudige werking en overzichtelijke rapporten.
Facturatiemodule
De optioneel afneembare facturatiemodule biedt u de mogelijkheid binnen enkele seconden complete facturen op te maken in uw huisstijl. Facturen kunt u uitprinten of per e-mail als PDF-bestand versturen.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de abonnementenfunctie. Ideaal voor iedereen die abonnementen verkoopt of met lidmaatschappen werkt.

Profiel pakket
Met e-Boekhouden.nl wordt het voeren van uw boekhouding een plezierige bezigheid. U kunt zelf uw boekhouding doen op een manier die u begrijpt. U ziet direct de veranderingen in uw winst en vermogen, zodat u uw beleid continu kunt perfectioneren. Komt u er onverhoopt toch niet uit dan helpt onze invoerwizard of helpdesk u weer op weg.

Nieuwsgierig? U kunt e-Boekhouden.nl 14 dagen geheel gratis en vrijblijvend uitproberen.

Bent u een boekhouder, accountant of heeft u een administratiekantoor? Gedurende de eerste drie maanden zijn alle administraties volledig gratis. We hebben alvast een gratis administratie voor u klaargezet, zodat u ervaart hoe gebruiksvriendelijk ons programma is.

Trefwoorden:
administratiepakket
administratieprogramma
administratiesoftware
auditfile
boekhouden
boekhoudpakket
boekhoudpakketten
boekhoudprogrammas
boekhoudsoftware
online boekhouding
btw aangifte
crediteuren
debiteuren
grootboek
incasso
opdracht
incasso's
koppeling
kostenplaatsen
boekhoudpakket
boekhoudprogramma
boekhoudsoftware
boekhoudsysteem

Berichten met [ e-Boekhouden.nl ]

e-Boekhouden.nl: we hebben de 10 grootste boekhoudfouten voor zelfstandige ondernemers op een rij gezet (05-01-2024)
Doe je de boekhouding zelf? Zorg er dan voor dat je deze veelgemaakte boekhoudfouten in het nieuwe jaar niet maakt. We hebben de 10 grootste boekhoudfouten voor je op een rij gezet zodat je het nieuwe jaar goed begint.
Bron: e-Boekhouden.nl

1.400 Europese banken koppelen aan je administratie in e-Boekhouden.nl (29-05-2023)
Vanaf nu is het mogelijk om de meest voorkomende Europese banken te koppelen aan je administratie in e-Boekhouden.nl.
Bron: e-Boekhouden.nl

Samenwerking tussen Plug&Pay en Combidesk (04-04-2023)
Om Plug&Pay, het #1 checkoutsysteem van Nederland en België, te kunnen koppelen aan diverse boekhoudpakketten, zijn Internet Marketing Unie (ook wel IMU), het grootste online marketing platform van Nederland en Combidesk, hét cloudplatform voor softwarekoppelingen, gaan samenwerken. Onder de klanten van Plug&Pay is veel vraag naar boekhoudkoppelingen.
Bron: Combidesk en Plug&Pay

De verschillende facturatiemethoden van Urios: advocaten en juristen kunnen nu ook elektronisch factureren via Peppol (09-12-2022)
Urios is kantooradministratiesoftware voor advocaten en juristen. Het doel is om zo efficiënt en eenvoudig mogelijk dossiers en relaties te beheren, hierop tijd te schrijven en deze tijd te factureren. Hoe u factureert bepaalt u zelf: per post, per e-mail of via het Peppol-netwerk (hiermee loopt Urios voorop). Dit bepaalt u op relatieniveau.
Bron: Urios

Keurmerk betrouwbaar boekhoud met succes drie jaar verlengd voor e-Boekhouden.nl (17-10-2022)
Het "Keurmerk betrouwbaar boekhouden" is met drie jaar verlengd voor het online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl van de gelijknamige softwareleverancier. Verlenging heeft plaatsgevonden op basis van het meest recente normenkader (2022).
Bron: Onderzoeksbureau GBNED / Betrouwbaar boekhouden

e-Boekhouden.nl en uitbreiding van bankkoppelingen met SNS, ABN AMRO en Rabobank (09-04-2022)
Rabobank stopt per 1 juli 2022 met de ondersteuning van de huidige bankkoppeling. e-Boekhouden.nl heeft voor u een nieuwe Rabobank Bankkoppeling ontwikkeld. Zo laadt u nog steeds automatisch uw banktransacties in uw boekhouding.
Bron: e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl lanceert nieuwe koppelingen (16-01-2022)
Met onder andere Stella: de app voor ZZP en kleinbedrijf in de bouw. Maak offertes aan, plan klussen in en verstuur facturen allemaal vanaf uw telefoon. Koppel Stella aan uw e-Boekhouden.nl account, zodat de facturen direct in uw boekhouding worden verwerkt.
Bron: e-Boekhouden.nl

Direct facturen betalen vanuit je administratie met Bizcuit (10-09-2021)
Openstaande facturen betaal je direct vanuit Twinfield, Exact, Minox, Snelstart, e-Boekhouden.nl, CASH, Yuki, Moneybird, Visma eAccounting, Microsoft Business Central, Unit4 Multivers / Boekhoud Gemak, Reeleezee, AFAS en AccountView.
Bron: Bizcuit

e-Boekhouden.nl lanceert nieuwe koppelingen (16-04-2021)
Verkoopt u producten via Amazon? Dankzij de nieuwe koppeling met Amazon worden de orders automatisch verwerkt in uw boekhouding. Maakt u gebruik van Amazon? Koppel dit account dan aan e-Boekhouden.nl. En verder een koppeling met Booq en JouwWeb.
Bron: e-Boekhouden.nl

Rabobank en e-Boekhouden.nl slaan handen ineen voor betaalverzoeken (24-06-2020)
e-Boekhouden.nl is het eerste boekhoudprogramma met een directe Rabobank-betaallink op de facturen. Hierdoor kunnen facturen nog sneller betaald worden. Rabobank is de eerste bank die het voor ondernemers mogelijk maakt om betaalverzoeken mee te sturen met de factuur.
Bron: e-Boekhouden.nl

PSD2 gaat het leven van ondernemers makkelijker maken: tijd voor actie door accountants en softwareleveranciers (27-05-2020)
Tot voor kort was PSD2 nog een vrij onbekend onderwerp voor het grote publiek. Sinds eind 2019 is daar verandering in gekomen en staan kranten, vakbladen, websites en social media er vol van: PSD2 is een hot topic. Maar wat is PSD2 nou eigenlijk? En wat betekent dat voor jou als ondernemer, accountant of softwareleverancier? In dit artikel leg ik uit wat PSD2 is, waarom het nu (hoog) tijd is om te actie te ondernemen en welke mogelijkheden er zijn om dit te doen.
Bron: Bizcuit

Nieuw bij e-Boekhouden.nl: btw-aangiftes betalen via iDEAL (28-02-2020)
Vanaf nu kunnen gebruikers van e-Boekhouden.nl hun btw-aangiftes direct afrekenen bij de Belastingdienst. Het was al mogelijk om de aangifte rechtstreeks te versturen vanuit het boekhoudprogramma naar de Belastingdienst, maar nu kan de aangifte ook nog meteen worden betaald.
Bron: e-Boekhouden.nl

Zenvoices breidt uit met koppeling voor e-Boekhouden.nl (06-09-2019)
Om het verwerken van facturen en bonnen in e-Boekhouden.nl nog gemakkelijker en sneller te maken heeft Zenvoices samen met e-Boekhouden.nl gewerkt aan een koppeling. Zo kunnen nu ook gebruikers van e-Boekhouden.nl profiteren van een overzichtelijke workflow voor het digitaal goedkeuren van facturen en is het proces van inkomende factuur tot aan boeking in e-Boekhouden.nl naar wens te automatiseren.
Bron: Zenvoices

e-Boekhouden.nl koppelt met RoomRaccoon en go2UBL (22-01-2019)
Boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl heeft weer 2 nieuwe koppelingen gerealiseerd. Vanaf nu kunnen gebruikers van RoomRaccoon en go2UBL gegevens direct in e-Boekhouden.nl laden. Zo werkt de boekhoudsoftwareleverancier aan verdere automatisering.
Bron: e-Boekhouden.nl

Online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl neemt Ficsus.nl over (08-01-2019)
e-Boekhouden.nl heeft branchegenoot Ficsus.nl overgenomen. Met de overname van Ficsus.nl zet e-Boekhouden.nl een grote stap in haar groeiambities en haar ambitie om binnen 5 jaar markleider te zijn. Ficsus.nl is in 2009 opgericht en sindsdien gestaag gegroeid tot een serieuze speler in de online boekhoudmarkt. Ficsus.nl zal in zijn huidige vorm blijven bestaan.
Bron: e-Boekhouden.nl en Ficsus.nl

15 maanden gratis boekhouden voor startende ondernemers (04-01-2019)
e-Boekhouden.nl verlengt de actie '15 maanden gratis boekhouden en factureren voor startende ondernemers'. Net zoals in 2018 kunnen starters ook dit jaar de eerste 15 maanden van hun onderneming gratis gebruik van e-Boekhouden.nl.
Bron: E-boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl ontvangt Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden (29-08-2017)
Onderzoeksbureau GBNED heeft vandaag het 'Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden' uitgereikt aan e-Boekhouden.nl. Gerard Bottemanne van GBNED heeft dit keurmerk in het leven geroepen om boekhoudsoftware te checken op diverse aspecten, zoals functionaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersgemak.
Bron: Onderzoeksbureau GBNEDOnerzoeksbureau GBNED