Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Kleisteen BV

Datum bijgewerkt 23-01-2023
Pakket Kleisteen
Omschrijving Compleet pakket voor Online Boekhouden, Facturering, Uren, Projecten, Voorraad, CRM, Autorisatiemodule. Uitermate geschikt voor accountants en ondernemers om efficiënt en betaalbaar samen te werken
Leverancier Kleisteen BV
Detailinformatie leverancier...
Website Kleisteen
Prijsmodel
Taal pakket NED/EN/Spaans
Waardering pakket Positief Negatief Aantal stemmen [ 19 ] / Waardering gemiddeld [ 8.84 ]
Geef uw waardering over dit pakket...
 
Besturings systemen Android
Browser (webbased)
Apple iOs
LINUX
Macintosh os
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Abonnementenadministratie
- Boekhoudsoftware
- Declaraties en urenregistratie
- Inkoopadministratie
- Projectenadministratie
- Relatiebeheer (CRM)
- Urenadministratie
- Verkoopadministratie
- Voorraad, artikel-, assortimentsbeheer
Branches - Accountants- en adm.kantoren
Pakket getest door

Getest [ 01-03-2018 ] / Gecertificeerd: J [ 01-03-2018 ]
Door: Algemeen (voor diverse doeleinden)
"Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden" toegekend door Gerard Bottemanne van GBNED

 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Accountancy
Gratis Accountancyportal voor klantenadministraties voor accountants- en administratiekantoren. Voor inhouse administraties de mogelijkheid om aparte abonnementen af te sluiten, een inhouse administratie kost vanaf € 1 per administratie per maand. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de kortingsregeling voor kantoren.

Profiel pakket
Online administratiepakket is bij uitstek geschikt voor ZZP en het professionele MKB tot ongeveer 20 medewerkers. Het pakket biedt uitgebreide extra functionaliteiten zoals urenregistratie, projectbeheer, artikelbeheer, voorraadbeheer, budgettering, abonnementen, autorisatie inkoopfacturen, afschrijvingsmodule en werkt zowel op windows als mac. De beste functionaliteit voor de beste prijs, een serieus alternatief voor de grote pakketten.

Berichten met [ Kleisteen ]

Met Kleisteen boekhouden facturen via Peppol versturen: aan overheid en bedrijfsleven (16-05-2023)
Sinds kort is het mogelijk om met Kleisteen e-facturen te sturen naar de overheid. Steeds meer overheden stellen dit verplicht. Je factuur moet dan worden verzonden via het Peppol netwerk. Dit is geheel kosteloos! Met het Peppol netwerk kunnen veilig (bijvoorbeeld omdat de afzender bekend is in het systeem) facturen verzonden én ontvangen worden. Steeds meer overheidsinstellingen, maar ook andere bedrijven, eisen een factuur via het Peppol netwerk.
Bron: Kleisteen

Verlenging keurmerk Betrouwbaar boekhouden voor InformerOnline, Kleisteen en Visma eAccounting (28-07-2022)
Verlenging van het keurmerk Betrouwbaar boekhouden heeft plaatsgevonden op basis van het meest recente normenkader (2022). Daartoe zijn ook bepaalde functies opnieuw beoordeeld. Per genoemd boekhoudpakket is het volledige testrapport (initieel en aangevuld met onder andere bovenstaande aspecten) op te vragen, evenals het daarbij geldende normenkader.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED / Betrouwbaar boekhouden

Presentaties Seminar RPA en robotic accounting 29-9-2021 beschikbaar (28-09-2021)
Op woensdag 29 september 2021 heeft voor de vierde maal het "Seminar RPA en robotic accounting" plaatsgevonden te Lunteren. Met presentaties over PSD2: stand van zaken, ISO ADCS, Frauderisico's verminderen met de IBAN-Naam Check, RPA en AI in meerdere sectoren, Real-time reporting: de toekomst van btw, E-factureren en factuur retourberichten, Online betalingen via betaalplatformen en STIPAC: standaardisatie in de accountancy- en accountingsector.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

RGS brugstaat nu ook in Kleisteen online boekhouden (02-09-2021)
Kleisteen ziet duidelijk voordelen in standaardisatie en de RGS brugstaat valt daar ook onder. Het gemak waarmee gebruikers grootboeksaldi op basis van het Referentie grootboekschema (RGS) kunnen uitwisselen met onder andere fiscale aangiftesoftware was voor Kleisteen aanleiding de RGS brugstaat toe te voegen aan het boekhoudprogramma.
Bron: Kleisteen

Dit moment is een gouden kans voor e-factureren (19-06-2021)
Gerard Bottemanne ziet als ICT- en accountingspecialist in Nederland momentum ontstaan rond e-factureren. Als eigenaar van onderzoeksbureau GBNED spant hij zich bovendien in om het gebruik van e-factureren te stimuleren. Zo heeft hij in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK) met enkele softwareleveranciers en serviceproviders de kopgroep e-retour gevormd, om de voordelen van statusberichten bij e-facturen te laten zien.
Bron: Min BzK

Peppol factuur retourbericht laat je weten of je factuur ontvangen is (25-05-2021)
Met behulp van Peppol Invoice Response berichten (e-retour) kan een leverancier automatisch de status van facturen volgen bij afnemers. De enige voorwaarde is dat beide partijen gebruik maken van elektronisch factureren op basis van Peppol en van software die met e-retour kan omgaan.
Bron: UBL Ketentest / Onderzoeksbureau GBNED

Onderzoeksbureau GBNED heeft maart 2018 het Keurmerk Betrouwbaar boekhouden toegekend aan Kleisteen voor hun gelijknamige online boekhoudsoftware (05-03-2018)
Wij hebben Kleisteen beoordeeld volgens ons standaard open normenkader op meer dan 100 aspecten en eigenschappen. Wat ons met name opvalt is de uitgebreide functionaliteit als we dat relateren aan de beoogde doelgroep van het pakket. Op basis van een groot aantal instellingen is het pakket naar eigen inzicht in te richten c.q. te sturen.
Bron: Onderzoeksbureau GBNEDOnerzoeksbureau GBNED