Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Bjorn Lunden

Datum bijgewerkt 25-12-2023
Pakket KING Accountancy
Omschrijving Accountancy software
Leverancier Bjorn Lunden
Detailinformatie leverancier...
Website KING Accountancy
Prijsmodel KING Accountancy kent 4 bundels. Deze zijn speciaal afgestemd op de behoeften en daarbij benodigde functionaliteiten van de accountant.
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Aantal stemmen [ 4 ] / Waardering gemiddeld [ 3.75 ]
Geef uw waardering over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Abonnementenadministratie
- Boekhoudsoftware
- Digitaal dossierbeheer
- ERP-systemen
- Factureren
- Groothandelspakket
- Inkoopadministratie
- Logistieke softwaresystemen
- Practice management software
- Projectenadministratie
- Scannen en herkennen boekingsdocumenten
- Verkoopadministratie
- Voorraad, artikel-, assortimentsbeheer
Branches - Accountants- en adm.kantoren
Pakket getest door

Gecertificeerd: J [ november 2018 ]
Door: Algemeen (voor diverse doeleinden)
Een ISO 27001 certificaat laat zien dat u de nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen onbevoegde toegang en wijzigingen van buitenaf. Het ISO 27001 certificaat laat zien dat het informatiebeveiligingssysteem is gecertificeerd en voldoet aan de eisen van de norm.

Gecertificeerd: J [ december 2018 ]
Door: Algemeen (voor diverse doeleinden)
NEN 7510 (afgeleide van ISO 27001) is toegesneden op informatiebeveiliging binnen de gezondheidszorg. Hieronder wordt verstaan het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie ten behoeve van verantwoorde zorg voor patiënten. Naast het borgen van kwaliteit moeten de informatiebeveiligingsmaatregelen volgens de norm zo zijn ingericht dat ze zijn te controleren.

Gecertificeerd: J
Door: BDO Nederland
Continue certificering door BDO Audit & It.

Gecertificeerd: J
Door: Samenwerkende RA en AA Accountants
Continue certificering

 
Dienstverleners Twan van de Wiel
Detailinformatie...
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg https://kingsoftware.nl/functies-accountancy-bundels
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Financieel
Debiteuren-, crediteuren-, grootboekadministratie, waarbij meerdere boekjaren direct toegankelijk zijn. Alles wordt altijd direct verwerkt. Informatie is dus altijd direct beschikbaar.
Verkoop
KING Accountancy bied je de mogelijkheid om uw facturatie eenvoudig en snel uit te voeren. KING Accountancy kent dan ook een flexibele facturering van artikelen en diensten. Na het invoeren van een order kun je een factuur afdrukken.Journaalposten worden automatisch in de financiële administratie bijgewerkt.KING Accountancy beschikt over een aantal standaard factuurlayouts.
Spitsfactuur
Stel, je verkoopt een product of dienst aan een klant en wilt een factuur opstellen. Ken je dan dat gevoel, dat het veel tijd in beslag neemt om alle gegevens op de factuur in te vullen? Met Spitsfactuur kun je heel eenvoudig factureren. Je kunt namelijk professionele (elektronische) facturen opmaken en versturen, met een QR-code. Uiteraard volledig voorzien van jouw eigen huisstijl.
Factuur2KING
Kost het je veel tijd om facturen handmatig te boeken? Met Factuur2KING worden je inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerkt. Door het maken van een foto met de KING LIVE App of door je facturen te e-mailen naar je persoonlijke Factuur2KING e-mailadres.
Bankieren
Handmatig overtypen of downloaden van banktransacties. Dat is niet meer nodig. Met de bankkoppeling in KING Accountancy importeer je heel eenvoudig je bankafschriften vanuit je zakelijke rekening. Deze afschriften worden vervolgens met één druk op de knop geheel automatisch verwerkt in je administratie.
Budgettering
Budgettering en controle op overschrijding van budgetten vormen een onmisbaar instrument voor kosten- en omzetbeheersing. Budgetteren met KING Accountancy betekent dat je, per grootboekrekening per periode per jaar, de budgetten kunt vastleggen in bedragen en aantallen.
Incasso
Met de module Incasso wordt automatisch een elektronisch incassobestand aangemaakt van de door jou geselecteerde openstaande posten in de administratie.Dit bestand kun je vervolgens inlezen in je telebankierprogramma, waarmee u de incasso-opdrachten naar je bank stuurt.
Btw aangifte
Je btw-aangifte versturen naar de Belastingdienst? Met KING Accountancy of KING Finance hebben ondernemers de mogelijkheid zelf de btw-aangifte naar de Belastingdienst te versturen of dit door de accountant laten verrichten.
Activa register
Uitgebreid activa-register, rekening houdend met aanpassing Belasting van 01-01-2007. Direct geintegreerd met het boekingsprogramma.
Kijkfunctie
Voor ondernemers die alleen de cijfers van een administratie hoeven te raadplegen is er de module Kijkfunctie. Daarmee heeft de ondernemer toegang tot rapporten en informatie op het beeldscherm. Invoeren en wijzigen van gegevens is geblokkeerd.
Transitorische posten
De module transitorische posten is bedoeld om bepaalde opbrengsten- of kostenposten niet in een periode te laten vallen maar te spreiden over meerdere perioden en zelfs boekjaren. Denk hierbij aan een verzekeringsnota's die vooruitbetaald worden voor de komende 12 maanden.
Beveiliging
Internetboekhouden met KING Accountancy is op verschillende niveaus streng beveiligd. De verbinding tussen klant en accountant, maar ook de inlogprocedure is voorzien van de modernste beveiliging.
Vreemde valuta
Internationaal inkoop- en verkoopfacturen boeken en betalingen verrichten door te werken met vreemde valuta. Met vreemde valuta bepaal je zelf met welke munteenheden je wilt gaan werken.
Rekening Courant
Facturen automatisch herkennen en boeken in meerdere aan elkaar gekoppelde administraties.
Onkostendeclaraties
Onkostendeclaraties op een overzichtelijke manier indienen.
G-rekening
De module G-Rekening vereenvoudigt het administratieve proces rond het inlenen van personeel. In verband met de ketenaansprakelijkheidsregeling is het namelijk belangrijk dat je het risico van aansprakelijkheid voor sociale lasten zoveel mogelijk reduceert.
Digitaal dossier
Met Digitaal Dossier kun je alle documenten scannen en digitaal verwerken. Vervolgens zijn deze documenten altijd online beschikbaar. Per relatie kun je dus inzien welke facturen er zijn vastgelegd.

Profiel pakket
KING Software is hét business platform voor ERP, accountancy, handel, productie en zakelijke dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen. Door onze jarenlange kennis en ervaring begrijpen wij als geen ander het belang van efficiënt werken. Ieder bedrijf is anders en daarom gaan wij graag persoonlijk in gesprek met onze klanten, zodat wij samen kunnen kijken naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Wij bieden een uitgebreid productportfolio voor accountants- en administratiekantoren. Onze online accountancysoftware KING Accountancy is de oplossing voor een volledig geautomatiseerde boekhouding. Optimaal samenwerken met je klanten, sturen op administratiekwaliteit en overzichtelijk werken door geautomatiseerde processen met het accountancy dashboard. Onze software wordt continu doorontwikkeld en daarbij luisteren wij naar de wensen van onze klanten. Voor ons is het belangrijk dat jij als accountant zo efficiënt mogelijk kunt werken en zo veel mogelijk klanten kunt helpen in zo min mogelijk tijd.

Berichten met [ KING Accountancy ]

Automatiseer consolidatie met de module van KING Accountancy (08-02-2024)
Het samenvoegen van bedrijven kan een tijdrovende klus zijn, vaak gevuld met handmatige controles en arbeidsintensieve taken. Vereenvoudig het proces van bedrijfsconsolidatie met onze geautomatiseerde consolidatie-module, ontworpen om aanzienlijke delen van het samenvoegingsproces te automatiseren.
Bron: KING Software

Het einde van papierwerk: hoe automatische factuurverwerking het verschil maakt (16-05-2023)
Als accountant wil je efficiënt werken en je klanten goed ondersteunen. Handmatige factuurverwerking kost echter veel tijd, vooral als je meerdere facturen van verschillende klanten ontvangt. Gelukkig is er een oplossing: Factuur2KING. Hiermee kunnen klanten snel facturen aanleveren en word je volledig ontzorgd in de verwerking. De scan- en herkenoplossing zet facturen direct om naar een boekingsvoorstel, ongeacht het originele bestandstype.
Bron: KING Software

Nieuwe add-on van KING Software maakt bestandsuitwisseling tussen accountant en klant eenvoudiger (01-02-2023)
Een nieuwe add-on voor accountants, maakt het mogelijk om razendsnel bestanden te delen met de klant. Deze worden vervolgens opgeslagen op één centrale plek, zodat je nooit een bestand hoeft te zoeken óf verliest
Bron: KING Software

Software als onderdeel van succes bij Van de Ven Accountants en Adviseurs (20-09-2022)
Met honderden klanten heeft ieder accountantskantoor een flinke uitdaging. Geen klant is óf werkt hetzelfde. Flexibiliteit is cruciaal voor een succesvolle praktijk. Waar de ene klant de administratie zoveel mogelijk uitbesteedt, wil de andere klant dit zo veel mogelijk zelf in hand houden. Hoe houd je dan grip op al die verschillende administraties? Voor Van de Ven Accountants | Adviseurs is er één oplossing: de inzet van accountancy software.
Bron: KING Software

Een werkdag zonder automatisering? Onvoorstelbaar voor Alfa Accountants en Adviseurs (23-06-2022)
Hoe een werkdag eruit zou zien zónder automatisering? Als je het aan Marije Rougoor en Jurrian van Asselt vraagt is dat een regelrechte ramp. Beiden zijn werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs en nauw betrokken bij het (zakelijke) leven van hun klanten. De automatisering van administratieve processen is hierbij niet meer weg te denken uit een werkdag.
Bron: KING Software

De visie van KING Software over veilig werken in tijdperk van digitalisering binnen de accountancy (01-06-2022)
De trend van digitalisering binnen de accountancy staat al ruim 10 jaar op de agenda, maar de grootste stappen op dit gebied zijn voor de meeste kantoren, door de pandemie, in de afgelopen twee jaar gezet. Hierdoor krijgt ook het onderwerp (data)veiligheid steeds meer aandacht.
Bron: KING Software

Verstraten & Bergkamp: nog gerichter adviseren met KING (09-04-2022)
Vanwege hun jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van klanten op het gebied van administratieve dienstverlening, loonadministraties en belastingadviezen is advieskantoor Verstraten & Bergkamp een onmisbare sparringpartner voor hun klanten. Erik Verstraten en Bas Bergkamp stellen het belang van de klant met behulp van slimme automatisering altijd centraal.
Bron: KING Software

De rebranding van KING Software: een uniek kijkje achter de schermen (25-03-2022)
KING Software is ontstaan uit het samengaan van drie softwarebedrijven. Benieuwd wat er allemaal bij zo’n proces komt kijken en hoe we op onze nieuwe naam zijn gekomen? Wij vertellen het je graag.
Bron: KING Software

De accountant van vandaag is klaar voor die nieuwe manier van werken (15-03-2022)
Het voelt als een wereld op zijn kop; het beroep van de accountant verandert razendsnel. Vandaag wordt 75% van de werkzaamheden uitgevoerd via geautomatiseerde processen. Hoewel je hierdoor kunt denken dat je als accountant in een uitstervend beroep werkt, zit de werkelijkheid echter anders in elkaar. Met automatisering van accountancy neemt vooral het handmatige werk uit handen.
Bron: KING Software

KING: robotic accounting en het slimme Accountancy dashboard (19-01-2022)
Robotic accounting is hot en nu de rust terugkeert in de kantoren na de feestdagen, is het tijd om te bepalen hoe je dit jaar wil werken. De thema’s automatisering en digitalisering zijn bijvoorbeeld actueler dan ooit; een uitkomst voor accountantskantoren met ambitie. Juist voor hen valt er met Robotic accounting op meerdere manieren winst te behalen. Tijd is immers geld, of is het nu juist andersom?
Bron: KING Software

KING Software noemt 3 voorspellingen voor 2022: Meer groei, meer automatisering (06-01-2022)
Met de komst van een nieuw jaar waarin we nog vrij ver van het ‘oude normaal’ zitten, is het aan de ondernemer zelf om hoopvol naar de toekomst te blijven kijken. Om te blijven denken in oplossingen, zelfs tijdens uitdagingen. Ons advies? Durf strategische stappen te zetten en zet meer in op de automatisering van je terugkerende bedrijfsprocessen.
Bron: King Software

TriFact365 en koppelt nu ook met KING Accountancy en KING Finance, voorheen iMUIS Online (14-06-2021)
Als ondernemer en accountant kun je vanaf nu nog sneller en nog eenvoudiger je boekhouding voeren! King Software en TriFact365 hebben het partnership verder uitgebreid en een koppeling gerealiseerd tussen KING Accountancy & KING Finance (voorheen iMUIS Online) en de webapplicatie van TriFact365 voor realtime digitale factuurverwerking.
Bron: TriFact365

iMUIS Online wordt KING Accountancy en KING Finance (05-05-2021)
iMUIS Online krijgt een nieuwe naam: KING Accountancy voor onze oplossingen specifiek gericht op accountants en KING Finance speciaal voor ondernemers. Met deze twee nieuwe namen is het onderscheid tussen onze beide producten duidelijker en is er meer eenheid in de productnamen van het KING Software productportfolio. Bovendien is het een logische vervolgstap na het aanpassen van onze handelsnaam naar KING Software.
Bron: King SoftwareOnerzoeksbureau GBNED