Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Blue10

Datum bijgewerkt 17-01-2023
Pakket Blue10
Omschrijving Inzicht, rust en gemak in je administratie
Leverancier Blue10
Detailinformatie leverancier...
Website Blue10
Prijsmodel De tarieven van Blue10 zijn gebaseerd op maandabonnementen. Een maandabonnement vereist geen investering en is maandelijks opzegbaar.
Taal pakket NL, ENG, DE
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - Scannen en herkennen boekingsdocumenten
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
modules
Scanning, Workflow, Archief, Importeren digitale facturen, Koppelingsgraad ERP systeem.

Profiel pakket
Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Blue10 automatiseert, controleert en geeft context in de administratieve processen van jouw organisatie. Dat maakt Blue10 jouw ideale assistent op de financiële administratie!

Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos?verwerkt in?de?financiële administratie van de klant. In één overzicht wordt de status per administratie weergegeven, kun je een administratie openen en deze direct bijwerken.

De belangrijkste voordelen van Blue10
- Eenvoudig boeken, goedkeuren en terugzoeken van facturen;?
- Zelflerende documentherkenning;
- Transparant prijsmodel;?maandabonnement inclusief implementatie, support en onbeperkt aantal administraties en gebruikers.

Kijk voor meer informatie op http://www.blue10.com
Bekijk de video op de homepage en maak kennis met Blue10!

Berichten met [ Blue10 ]

Uitbreidingen in Blue10: 3 nieuwe functies voor elektronische facturen (30-05-2024)
Op het gebied van elektronische facturen is het een en ander uitgebreid. Waar voorheen enkel inkoopfacturen werden verwerkt, is het vanaf nu ook mogelijk om verkoopfacturen te verwerken. Ook het verwerken van veilingfacturen (Florecom CII-file) van FloraHolland is vanaf heden mogelijk.
Bron: Blue10

Blue10 Contract Management (01-08-2023)
Waarschijnlijk ken je Blue10 van Invoice Management (Scan & Herken, MKB of Enterprise), maar wist je dat Blue10 ook Contract Management aanbiedt? Met Blue10 Contract Management beheer je al je contracten op een centrale plek. Zo heb je eenvoudig overzicht over alle lopende contracten in je organisatie en blijf je altijd op de hoogte van de status van je contracten.
Bron: Blue10

Terugblik met VWG Accountants en Belastingadviseurs op de Praktijkdag Scan, herken en factuurverwerking 2023 (19-03-2023)
Op 15 februari j.l vond de Praktijkdag Scan, herken en factuurverwerking 2023 plaats in de Expo in Hoevelaken. We blikken samen met Ronald Schetters van VWG Accountants en Belastingadviseurs terug op deze dag.
Bron: Zenvoices

Terugblik en presentaties praktijkdag: scan, herken en elektronische factuurverwerking 2023 (17-02-2023)
Op woensdag 15 februari 2023 heeft in Expo Hoevelaken de praktijkdag "scan, herken en elektronische factuurverwerking" plaatsgevonden. Aanbieders hebben hun oplossingen getoond aan de deelnemers en vanuit de praktijk is ervaring gedeeld met toepassingen op het gebied van scan- en herken van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Ook het gelijknamige rapport is op deze dag gepubliceerd en mondeling toegelicht.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED / ICT Accountancy

Blue10: koppeling met Exact Globe+ beschikbaar (01-11-2022)
Blue10 is constant bezig het product te verbeteren en uit te breiden. Daar valt het koppelen met nieuwe boekhoudsystemen ook onder. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat Blue10 koppelt met het nieuwe Exact Globe+. Werkt jouw bedrijf met Exact Globe+ en wil je je financiële administratie optimaliseren? Vraag dan nu een Blue10 demo aan. Benieuwd met welke boekhoudsystemen we nog meer koppelen?
Bron: Blue10

Nieuw: Blue10 Contract Management (30-09-2022)
Naast Blue10 Invoice Management, bieden we je nu ook Blue10 Contract Management. Door middel van dit Blue10 product beheer jij jouw contracten centraal op 1 plek. Ieder contract is gemakkelijk terug te vinden.
Bron: Blue10

Blue10 neemt snelgroeiende FinTech startup Spense over (08-01-2022)
Met de toevoeging van de Contract Management software van Spense kunnen klanten van Blue10 nu ook (inkoop)contracten koppelen aan binnenkomende facturen. Daarmee wordt het verwerkingsproces van facturen efficiënter en krijgen organisaties meer controle over het inkoopproces én de daarbij horende uitgaven.
Bron: Blue10

Softwarebedrijf Blue10 heeft zich als co-sponsor verbonden aan Sparta Rotterdam (19-09-2021)
Softwarebedrijf Blue10 uit Den Haag heeft zich als co-sponsor verbonden aan Sparta Rotterdam. Vanaf het eerste contact met de mensen van Sparta Rotterdam was duidelijk dat beide organisaties erg goed bij elkaar passen. Naast de groeiambitie, die beide organisaties vanzelfsprekend hebben, ziet Blue10 ook grote overeenkomsten in het DNA van Sparta en die van het eigen bedrijf.
Bron: Blue10

Presentaties Seminar Robotic accounting 17-4-2019 beschikbaar (18-04-2019)
Op woensdag 17 april 2019 heeft voor de derde maal het "Seminar Robotic accounting" plaatsgevonden te Hoevelaken. Met presentaties over Robotic accounting, Robotic Process Automation (RPA) en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Gids boekhoudsoftware 2019, RGS Ready, No hands accounting, Robotic Revenue Validation, Toekomst accountancybranche en out-of-the-box denken, Elektronisch factureren met standaards als UBL en PEPPOL. Met tot slot Elektronisch factureren LIVE getoond.
Bron: Onderzoeksbureau GBNEDOnerzoeksbureau GBNED